Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığı için verilen rapor oranlarına karşı girişim..?

byrm_yucel

Üye
Konular
25
Reaksiyonlar
0
Selamlar...

Bende doğuştan kalça çıkığı var.. 2008 yılında ilk raporumu aldım ve % 45 oran verildi... Daha sonra 2010 - 2011 - ve 2013 yıllarında yeni raporlar aldım... 2010 yılında vergi indirimi için aldım hastane % 19 verdi ( ankara% 36 olarak onayladı ) ......2011 yılında % 20 ve 2013 yılında da % 12 oran verdiler 2013 yılı raporumu heyete dahi verip çıkarttırmadım bile ...

öncelikle canım türkiyemde kanuna göre engelliyiz ve 2008 yılında şimdide aynı rahatsızlık var zerre kadar farkeden bir durum yok ben 2008 de % 45 engelliysem 2013 de nasıl oluyor da % 12 engelli oluyorum...bunu anlamıyorum..

Herkese göre apaçık engelliyim.. Askere dahi almıyorlar çürük raporu verip... Kısacası devletimi eleştirmem lazım insanları mı yoksa haklı olduğum halde kendimi mi...... Bunun için birkaç yazı yazmak istiyorum ...

Sizlerden ricam cumhurbaşkanı , başbakan,sağlık bakanı vb. önemli olacak merciilerin iletişim ( email ) adreslerini yazarsanız mail atmak istiyorum... Ayrıca kalça çıkığı olan bütün kişilerinde bu işle uğraşmasını rica ediyorum... Saygılarımla

Malesef böyle saçma sapan sadece kalça çıkığı değil diğer rahatsızlıklardada var
2008 verdiği yüzde 45 veren hastane aynı kişiye aşağı cekiyor yada yıllarca yüzde 45 raporla
engelli çalışan kişi emeklilik günü geldiğinde vergi indirimi alamadığından yada aynı derece rapor alamadığından
emekli olamıyor yok böyle bi saçmalık dediğin gibi askere engelli diye alınmıyor ama engelli raporuda alamıyor
yaşar ne yaşar yaşamaz canım türkiyem masalı gibi

Malesef böyle saçma sapan sadece kalça çıkığı değil diğer rahatsızlıklardada var
2008 verdiği yüzde 45 veren hastane aynı kişiye aşağı cekiyor yada yıllarca yüzde 45 raporla
engelli çalışan kişi emeklilik günü geldiğinde vergi indirimi alamadığından yada aynı derece rapor alamadığından
emekli olamıyor yok böyle bi saçmalık dediğin gibi askere engelli diye alınmıyor ama engelli raporuda alamıyor
yaşar ne yaşar yaşamaz canım türkiyem masalı gibi

işte sorun tam olarakta budur... diğer hastalıklarda da bir sorun olduğu belli sadece kendimden yola çıktım bunun için herkes kendi çapında çırpınıyor ve birşey de yapamıyor birlik olalım diyoruz malesef oda olmuyor.. Ama birşeyler yapmamızda gerekiyor...

Üst Alt