Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığı nedeniyle %40 ve üzeri rapor alan var mı?

aysima ayyüzlü

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kalça çıkığı olupta vergi indiriminden yararlanan var mı? benim çift yönlü kalça çıkığım var %45 raporum var maliye raporumu %36ya düşürdü? vergi indiriminden yararlanamayacak mıyım?

slm arkadaşlar benimde sağ ayakta var.doğuştan herhangi bir tedavi görmedim.ve şimdi biraz geç kaldık.bende şansımı 3 defa denedim ama %30 dan yukarı olmayacağını söyledi doktor.umudumu kestim bende

Nazif bey, bildiğiniz gibi askerliğe uygun olup olmama ile ilgili kriterler var. Bunun için de bir yönetmelik var. Bu çerçevede rapora sadece sizin hastalığınız/sakatlığınız konu olduğu ilgili maddeler yazılır. Askeliğe uygun olup olmadığını yazılır. Bunun dışında bir açıklama olmaz.

Bu rapor da sadece askerliğe elverişli olup olmak dışında bir işinize yaramayacaktır. Dolayısı ile bu maddenin ne anlama geldiğini öğrenmenin sizin için bir önemi kalmamıştır.

:) Cevap gelmeden vatandaşın sorusu kaçmış :D
Cevap havada kaldı :)

Üst Alt