Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkığından yüzde kaç oran alırım?

TAKVİM

Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar benim kalça çıkığı 9 cm kısalık femur ostemiyelit ve femur başı alındı ocak 2017 de heyet günüm var oran kaç çıkar 2005 tarihli «45 oranım var

Kimse neden cevap yazmıyorrrrrr

Bende sol tarafta kalça çıkığı + 9 cm kısalık +femur ostemiyelit(kemik iltihabı) var tek değnek kullanıyorum oran nasıl hesaplanır

kalça çıkığı
+
değnek
+
kısalık
+
ostemiyelit

bunlara ayrı ayrı oran verilirmi yoksa hepsi değnektemi toplanır %24
otmatik vites kullanır ötv siz araç alabilirmiyim

doktora niye gitmiyorsunuz? Uzman doktor yokki burada.

Oran önemli değil ÖTV.siz araç almak için %1 bil yeter..
Önemli olan doktordan rapor almak ve İl Sağlıktan OLUR onayı almak..

sıkıntı sol bacakta ise siz otomatik araba kullanabilirsiniz ve otomatik araç kullanabilirsiniz ve otomatik araç özel tertibat sınıfına girmiyor bu sebepten dolayı size bir ihtimal MTV ve ÖTV muafiyet aracı vermeyebilirler.

Koksartroz ve kalça çıkığı baston bunlar ayrımı hesaplanıyorki bu durumda oran alan varmı

NaftalinKokusu

arkadasım yanlıs bilgilendırme ınsanları .. Benımde rahatsızlıgım sol ayagımda ve otomatık aracı ÖTV siz aldım.. sadece Sol ayagından engeli olanlara otomatık vıteslı arac özel tertıbat yerıne gecer........

ihtimali yok .. Kanunlar belli .alamayanlar vergı dairesi çalışanı gıcıklıgından .. gitsin baska il ilçeden alsın . Hakkı ise herturlu alır.Ayrıca sen özel tertıbat sınıfına girmiyor yazmıssın ... Ben ona istinaden yazdım...

Üst Alt