Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkıklığı için rapor oranı ne olur?

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhabalar..bir konuda yardıma ihtiyacım yardımcı olursanız çok sevinirim. Bende sağ kalça cikikkigi var bundan kaynaklı olarak sağ bacağım 3 cm kısa, diğerine göre ince ve kas kaybı var ve aksayarak yuruyorum. Engellilik raporu için basvurdugumda kalça cikikkigi dan rapor verilirken kas kaybı,incelik ve aksamadan ayrı ayrı mı puan alıyorum.yoksa hepsi kalça cikikkigi in unsurları olarak mi görülüyor.bir de tahminen yüzde kırk oranında bir oran almam mümkün müdür.simdiden ilginiz için teşekkür ederim

cresentdark merhaba. Ben iki yıl önce rapor için başvurmuştum. Çift taraflı benim. Herhangi bir cihaz koltuk değneği vb. kullanılmadığı takdirde en fazla 23 alabileceğimi söyledi heyetteki görevliler. Sizin tek taraflı kısalık çok değil başka bir rahatsızlıklığınız yoksa yüzde kırk vereceklerini sanmıyorum. Yine de bir deneyin.

cresentdark

Merhaba; Ayrı ayrı değerlendirme olmaz. Aksamalarınız günlük işlerinizi engelliyorsa, medikal araç kullanıyorsanız bunlar verilecek oranı etkileyebilir.

Üst Alt