Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça çıkıklığı ile aldığım raporum var.Ameliyat olursam rapor yeniletmek gerekir mi?

default se

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben yeni uyeyim yanlis yere yaziyorsam mazur gorun

Benim daha once %40 oraninda raporum vardi ortapedi olarak dogustan kalca cikikligindan raporum surekli ama nerelerde calisabilir bolumu bos birakilmis 2003 gibi almistim raporu simdi cift tarafli kalca protezi takilacak ve ben ekpss ye hazirlaniyorum

Benim merek ettigim konu su

ben kalca protezi olduktan sonra tekrar rapor mu cikarmam gerek yada hali hazirda olan raporumun uzerine ekleme yada degisiklik, eksik yerleri tamamlama gibi duzenlemeler mi yapmaliyim bilgisi olan arkadaslar yardimci olabilirler mi lutfen rica etsem

default se

eski raporunuzu kullanabilirsiniz, raporun üzerine ekleme olmaz, eski rapor ihtiyacınızı karşılamıyorsa yeni rapor çıkarmalısınız, ama önceki oranı alamayabilirsiniz.

Yeni rapor çıkarmak istediğinizde ise çift taraflı kalça protezine %38 rapor veriyorlar bilginize.

Üst Alt