Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça kemiklerimden geçirdiğim ameliyatlar nedeniyle malulen emekli olabilir miyim?

murattepekaya

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
figen hanım ben yaklaşık 2 yıl önce iki taraftan yani kalça kemikleri çüremesi nedeni ile avasküler nekroz ameliyatı oldum.çürüyen kemiklerimi kazıyıp kıçartılar yerine vücudun belli yerlerinden kemik çıkartıp beton sistemi yaptılar.8 ay hiç ayağa kalkmadan yatırdı doktorlar sonra fizik tedavi gördüm 3 ay sonrasında 3 ay sonra yürüyüş dengem bozuldu beni ameliyat eden prof. tamam sağlamsın işe başlaya bilirsin dedi aynı gün devlet hastanesine gittim ortopedi doktoruna çıktım aynı gün hasteneye yattım seni tıp fakültesinde kobay olarak kullanmışlar dedi takılan kemikler filizlenme yaptı kanlanma sağlanınca 2gün sonra ameliyata girdim sol tarafıma protez kalça takıldı 1 gün sonra koltuk deynekleri sayesinde ayağa kalktım sol ayağımda tıpta 8 ay yatırdıkları için sol ayağımda sinir uçları zedelenmiş ve ölmüş 2 ay sonra sol tarafıma total kalça takıldı tekrar 2 ay sonra fizik gördüm tekrar sol tafarımdaki total kalça çıkarılıp protez takıldı bu ameliyat sırasıda kasık aralarımdaki kaslar katılaşma yaptığı için yüreme problemi nüksetti bu sebebten onlar içinde aynı ameliyat içirinde bu ameliyatıda gerçekleştirdi benim size sormak istediğim bu kadar ameliyattan sonra malülen emeklilik için neler yapmama gerikir bilgi verirseniz sevinirim.<br><br><br>Murat TEPEKAYA <br>0536 834 28 36

Malulen emeklilik için SGK başvurun...sigorta müdürlüğü sizi hastaneye sevk eder. Emeklilik için bu sevk ile alınan rapor temel alınır. Öncesindeki raporları umursamaz

Maluliyet cetveli'ne göre ileri düzeyde hareket kısıtlılığı olmalı. Bu durum söz konusu ise sigorta müdürlüğüne başvuru yapabilirsiniz

Üst Alt