Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça kırığı ve işitme kaybı ile engelli raporu alabilir miyim?

Selah1973

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bilen birileri cevap verirse sevinirim ben yüksekten düşme sonucu kalça kırığı yaşadım sağ femur boynu 11 ay oldu bütün tedavilerim bitti iki adet titanyum çivi var şu an halen 2 değnek yürüyorum 1 ay fizik tedavi gordum sağlık kuruluna gireceğim bayramdan sonra ayrıca işitme kaybı ve bir yerim kesildiginde kanın durmamasi sorunlarım var ve sürekli kan şekerim düşüyor gözler zaten bozuk bu durumda ben engelli raporu alabilirmiyim yürümekte halen çok zorlanıyorum ve bazen denge kaybibyasiyorum o yüzden tek degnege geçmekte zorlanıyorum bilgi verirseniz sevinirim tecrübesi olanlar tesekkurler

rapor çıkar mı bilmiyorum Allah sana sabır versin acil şifalar diliyorum Allah ın Ya Şafi ismini bol bol zikret

müslümanlar o kadar acı çekecek bir de cehenneme mi girecek bu sorunun cevabını arıyorum

Selah1973
rapor alırsında oranı kaç olur bilemeyız
geçmiş olsun

Selam arkadaşlar bende sağ femur boynu kirigindan dolayı iki bastonla yürüme mevcut ayak iyileşti fakat kas kaybı ve kireçlenme ve kemik kaybı var sağ kulakta yüzde 28 sol kulakta yüzde 22 işitme kaybı var gözlüksüz uzaktaki ve yakındaki hiçbir şeyi okuyamıyorum bana yüzde 24 oran verdiler sadece fizik tedaviden1 yıllık altinada çalışamaz yazdilar bu normal mi oran yani bir işe yararmi ayrıca kan pıhtılaşma sorunum var ama tahlil sonucun Eylül 10 gibi çıkacak Ankara'da yapılıyormuş bu rapora itiraz mi etmeleyim yada tahlil sonuclarim ve kan hastalığım belli olduğunda başvursam tekrar nasıl bir süreç yaşarım lutfen biu işi bilen birileri yazsın cevabi

Üst Alt