Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protez ameliyatı oldum. Emeklilik için yeterli oran alabilir miyim?

gln

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba 2012 yılında sol kalça protez ameliyatı oldum. hiç bir sıkıntım yoktu . fakat şimdi sıkıntılarım başladı yürürken otururken ara sıra kitlenmeler . ayakta ağırlaşma yeni doktora gittim sindigrafi çekilmemi istedi asıl sorum çalışıyorum erken emekli yada malulen emekli olmak için rapor alsam oranım kaç olur . daha önce raporum yok sıkıntım olmadığı için alma gereği duymamıştım .oran kaç verirler acaba

gln

Önemli olan yürümekte yol açtığı kısıtlılık:

Tablo_3.4.png

OturanBoğa cvp için teşekkür ederim biraz geç teşekkür oldu ama koşuşturmadan ben bügün kurula gittim sadece ortapedi yüzde 19 verdi bu yeterli değil ama nöroloji ve fizik ortapedi görüşü uygundur diye yazdılar onlardamı o oranda verdiler sadece ortapedinin oranı gecerlidir bilgi verirseniz sevinirim kurula sokmadım sonuçları kalptede sıkıntı var ama onun flimleri 25 şubat bu raporu hiç onaylatmasam kalp flim sonuçuna göre tekrarmı girsem yada bu sonuçları onaylatsam kaç ay sonra yine sağlık kuruluna girebilirim cevap verirseniz çok teşekkür ederim

Akıl vermek gibi olmasın ama benim sağ kalçada protez var yürüme zorlugum var , yüzde 15 verdi ortopedi.bilginiz olsun. Karaciğer otoimmun siroz, sağ kalça protez,sol kalcamda avn mevcut yani sol taraf da protez olacak.boyle olduğum halde zor emekli oldum 👍🏼

geçmiş olsun yüzde 19la olamıyacağımı biliyorum ben fizik ve nörolojinin yazdığını anlamadım orana ortakmı olduşar yoksa onlardamı o oranda verdiler diye sordum kalp flmim var onu çakilip tekrar denerim olmadı tekrar geçmiş olsun

Anladım,ortopedi fizik ve nöroloji ortak görüşü olarak rapora kas ve iskelet sistemi olarak toplam olarak yazar.muhtenelen üçünün toplamı olabilir.o kadar karışık ki,4 ay önce aldım raporu, anladığım kadarıyla ortak puan sana verilen.Allah yardımcın olsun şimdiden Allah sanada şifa versin inşaallah

Üst Alt