Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protez ameliyatı sonrası ilk desteksiz yürüyüş deneyimleri..?

eyvallahhh

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar 48 gün önce kalça protez ameliyatı oldum ve şu an koltuk değnekleri ile yürüyorum. Fakat doktorum artık yavaş yavaş koltuk değneklerini bırakmamı söyledi. Bugün biraz denedim ve ufak ufak adımlarla yürümeye çalıştım fakat moralim çok bozuldu ve bıraktım:( çünkü, ameliyattan önceki gibi biraz aksayarak atıyorum bacağımı ve bu durum canımı çok sıktı, sinir oldum ve oturdum ağladım resmen:(
Sizlerden ricam bu ameliyat sonrası ilk olarak desteksiz yürüyüşünüz nasıl oldu beni bu konuda aydınlatırmısınız :confused: daha sonradan geçecekmi bu durum kafam çok karışık, tecrübesi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim...

Keşke yaş ve kilonuzuda yazsaydınız , öz güven şart , gün geçtikçe daha iyi olacağınızdan emin olun , geçmiş olsun.

Bende 45.günde değneleri bıraktım. Yürüdükçe açıldı. Topallama ve aksama kalmadı.

Demek ki bu sitede kimse bu ameliyatı olmamış, ya da bu konuda kimsenin bilgisi yok :( :(

Ben ameliyat olalı 29 gün oldum evde yürütecı kenara koyarak ara ara yürümeye çalışıyorum ve evet aksıyorum ama zamanla düzelecek diyorlar umutla bekliyorum

Üst Alt