Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protez ameliyatı sonrası titreme..?

muratburan

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
2012 yılında kalça protez ameliyatı oldum,Ameliyattan sonra düzelme aşamasında ameliyat olduğum bacağımda hafiften bir titreme başladı.iki yıldır özellikle yattığım rahatladığım zaman oluyor,iki yıldır sanki biraz daha arttı,evdekiler rahatsız oluyor bu tittremeden,kriz gibi gelip geçiyor.Bunun yanıda da şiddetli bel ağrısı çekiyorum.
Niye buraya yazıyorsun doktora git diyen arkadaşlar olacak ,evet doktora gittim,ortapediye gittim öyle birşey olamaz diyorlar,iş yeri hekimi tremor diyor,noroloji bişeyin yok dedi anladığım kadarıyla inanmadı,her insan sinirlendiğinde sevindiğinde titrer gibi muhabbet yaptı.bu konuda ameliyat olanarkadaşlar varmı titreme si olan tremor ,başında böyle bir derdi olan varsa yazarsa sevinirim.

Sürekli kullandığınız bir ilaç var mı? Ya da kullanmayı alışkanlık hale getirdiğiniz ağrı kesici vs..?

Bende de ilk 3 ay sızlama şeklinde olmuştu, elektrik şoku gibi, sızlayıp geçiyordu hemen. Ağrı yapıyordu ama en fazla 5-10 dk sonra geçiyordu ağrısı. 14 ay oldu ameliyat olalı, aylardır başıma gelmedi. Bence b dahiliye kliniğine gidip kan kalsiyum magnezyum değerlerinizi ölçtürün. Sorununuzun protezle ilgili olduğunu sanmıyorum. Hatta bazen iş stresi bile böyle ani kasılmalara sebep olabiliyor. Geçmiş olsun.

Herhangi bir ilaç kullanmıyorum.bana 2 yıl oldu ama hala var .kıriz gibi gelip geçiyor.nörolojije gittim beyin tomografisi çektirdim sonucu pazartesi alacağım.sinirlenince veya heyacanda cok titriyor.hani anlatılmaz yaşanır derlerya anlatamam tarif edemem yani sakinleşene kadar kendimden geçiyorum.hakim olamıyorum

Kalca protez ameliyatı sonrası aksama, topallama düzeliyormu yoksa azda olsa kalıyormu ameliyat oldugumuz yürürken belli oluyormu cevaplarınız için teşekkurler acıl şifalar..

muratburan bende olalı bir yıl oldu ama kesinlikle öyle bişi olmadı ve agrım nede sızım bence siz ameliyat olduğunuz dr gidin herşeyi anlatın ve eksiksik bilgi alın bana saçma geldii titreme ağrınız falan olsa tmm dicem ama titremeye ilk defa sizde şahit oldum bence siz tekrardan yeni bir dr gidin

murat kardeşim bende 2 kalçama protez taktırdım ne ağrı ne sızı nede titreme oldu nörolojik bir sorun olabilir bence nöroloji doktoruna git derim

Üst Alt