Merhaba arkadaşım,
Öncelikle şimdiden çok geçmiş olsun. Ameliyat gerçekleştimi bilmiyorum ama 8.3.2017 tarihinde ameliyat oldum ve sağ kalçama protez takıldı. yanına giderken öncelikle bolca cesaret, güven ve umut al...)) Sonra da çantana birkaç alt çamaşır, bir elbise gecelik, bir rahat pijama altı al. Üstüne sen karar ver. ilk gün gecelik giymen iyi olur. ben 4. gün çıkana kadar gecelik giydim ve çok rahattım. İkinci gün de pijama veya eşofman giyebiliyorsunuz ama. Kaymayan iyi bir terlik alın. Islak mendil bulundurun. Epidural anestezi yapıldı, bunu tercih ediyorlar. Antibiyotiği 3. gün bıraktılar. Kan sulandırıcı iğne 1 ay devam edecek. Fizik tedavi değil de belli egzersizleri verdiler. 2 günde bir hocanın tavsiye ettiği, hastanede de benimle ilgilenen ortopedi teknikeri eve geldi, pansumanları yaptı. hareketleri beraberce yaptık. Bolca cesaret verdi...)) Ama inan benim öyle aman aman ağrım sızım olmadı, önemli bir ameliyat ama ben hiç hasta gibi olmadım. Karar verdiysen inanarak gir ve sonrasına da inan. Bugün 9 uncu günüm. Çömelme hareketleri dışında her işimi yapıyorum. 2 gün sonrada merdiven egzersizi yapacağız. Kısa zamanda da dışarı çıkabileceğime inanıyorum... Sana sıhhat ve kolaylıklar dilerim. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Bu arada bu anlattıklarım hastaneye ve doktora göre de değişebilir...