Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi ameliyatı oldum. Çorap giyme aparatı arıyorum..?

hayatlal

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhabalar ben kalça protezi ameliyatı geçirdim ve çorabımı yardımsız giyemiyorum.İnternetten baktım medicallerde bulamadım siparişle geliyor.İnternette resimler var ama kullanımda nasıl olur bilemiyorum farklı farklı bi çok çeşit ve fiyat var.Hangisini rahat kullanabilirim,hangisini istemem gerek ? Kullanan arkadaşların tavsiyeleri nedir?
Teşekkürler.

geçmiş olsun
bu durumunuz geçici bir durum.fizik tedavi alarak bu durumdan kurtulabilirsiniz. bende çift kalça protezi taktırdım ve bende giyemiyordum.şimdi fizik tedaviye devam ediyorum ve çorabımı giyebiliyorum.

Ben de Fizik tedaviye devam ediyorum ama bir değişiklik olmadı .Başarılı bir ameliyat mı değil yoksa fizik tedavim mi yetersiz bilemiyorum.Tembellik mi yapıyorum.

hayatlal;
geçmiş olsun diyim öncelikle.ne kadar oldun ameliyatı olalı?
ben de aynı ameliyatı oldum vee 6 ay sonra kendim giymeye başladım.
yani daha 3 haftadır kendim giyiorum :)

konuyu okurken gözlerim doldu ben i bir görseniz 2006 yılından beri halıya yalvarıyorum çorap giyerken allahım yardımcınız olsun

sayın oturanboğa bunu türkiyede nerde bulabilrim veya bu siteden nasıl alabilirim çok zor durumdayım bu çorap giyme konusunda benim hareket kısıtlığı olduğunda düzelme şansı yok ondan bu gösterdiğiniz aletten almam gerekiyor bana yardımcı olursanız çok sevinirim

Siz ne kadar bir süre fizik tedaviye devam ettiniz? Ben devam ettim ama biraz daha sağlam basarak kendime güvenli yürüyüşüm haricinde bir değişiklik hissedemedim ve umutsuzum kaslarımın açılması gerekiyomuş bir türlü olmadı :(

Teşekkürler,ben de artık umudu kesmeye başladım nisan da 2 yıl olacak.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Gel

Arzu hanım siz antebe gelin ben size en kralını yaparım o aparatın :)

ben bir tane yaptım aslında ama nedense ekleyemiyorum resmini çok pratik :(

SOCK-AID ÇORAP GİYME APARATI

​Yenilikçi ve eşsiz tasarımı ile kişisel yardımcınız olan bu ürün piyasadaki diğer çorap
giyme ve çıkarma aparatlarına benzemez, herkese etkin destek getirmek için tasarlanmıştır.
Hatta iki elin kullanımı olmadan, tek elle çorabınızı giyip
çıkarmanız şimdi mümkün ve basit .
Kişisel hareketlilik sınırları olan hastalar,kronik hastalık, yaralanma ya da
ameliyat sonrası eğilmekde zorluk çekenler,
SOCK-AID ,
Her yaşta insanlara yardım etmek için tasarlanmıştır.
-Çorap giyme ve çıkarma aparatıkolaylıkla seyahat sırasında
taşınabilir ve compact bir üründür.

http://www.limbotr.com/urunler-Corap-Giyme-Aparati

Üst Alt