Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi ameliyatım hatalı olmuş! Hukuki olarak ne yapabilirim?

glsh

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar size bir sorum olacak. Bundan 3.5 yıl önce tek taraflı sağ kalça ameliyatı oldum. Özel bir hastanede olur olmaz bir kaç gün sonradan ameliyatta birşeylerin yolunda gitmediğini anladım. Çünkü bacak boyum uzattığımda yine kısaydı.

Kontrollere gittim. bir sene boyunca ayağım halen kısa dediğim halde hayır senin leğen kemiğin yılların vermiş olduğu alışkanlıktan dolayı eğri denildi. Taki başka bir doktorla iletişime geçene kadar onun proteziniz'in konumu yanlış olmuş o yüzden aksıyorsunuz. Demesiyle ameliyatımı yapan doktorla görüştüm.

Tekrar çağırdı ve gittim, evet Gülşah hanım yanlış olmuş tekrar ameliyat yapacağım deyince bu doktor daha önceki ameliyatta kalçamı görmüş biliyor şimdi başka doktora gitsem yanlış yapsa önceki doktorunuz yanlış yapmıştı diyerek tekrar onda ameliyat oldum ve 3.5 yıl koltuk değneği fizik tedaviyle buraya kadar geldim şimdi halen fizik tedavi görüyorum güçlendirmek için ama aksama geçmedi ve bu seferki aksamayı ben takmadığım halde proteze zarar verilmesinden korktukları için topuk kullanmaya başladım ne değişti. 2 cm değişti ve eminim düzeltme ameliyatı bile yanlış oldu öyle hissediyorum ki halen vücudum eğri ve halen kısa

sizce mahkemeye versem neler olur bu konu da tecrübesi olan var mı?

Üst Alt