Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi değişimi ameliyatı olan var mı? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

zen

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
selam arkadaşlar;benim de annem de total kalça protezi var ,11 yıl önce aydın da bi dr ameliyatı yapmıştı, o zaman biz dr un çok iyi olduğunu falan düşünmüştük ki ne yazık ki öyle değilmiş:((( şu anda kalçadan sesler geliyor ve zor yürüyor burada bu ameliyatı düzgün şekilde yapacak bi dr yokmuş kadına eziyet etmeyin dediler bizde izmir de Şükrü Araç hocanın methini duyup ona götürdük;hoca daha filmleri görür görmez ameliyatı yapan dr un adını söyledi şok olduk....adam meğer aydın dA HERKESİ KESİP BİÇMİŞ:((((şimdiyse tekrar ameliyat olacak ama annem 70 yaşında hayati riski yok dedi ama tekrar yürüyemiyecek yada ona bişey olacak diye çok korkuyorum değişim ameliyatı olan arkadaşlar varsa deneyimlerini benimle paylaşırlarsa çok sevinirim ....bir de ŞüKRÜ HOCA ameliyatı özel hst de yapıyormuş ve bizden 20 bin tl ye yakın bir para istedi bu ameliyatlar gerçekten bu kadar pahalımı?RABBİM tüm hasta kullarına şifalar verir inşallahhh....

İyi bir hekim elinde yine iyi bir hastane hastanede yapılırsa çokta sorun olacağını sanmıyorum.
Protez ameliyatı çok maliyetli bir operasyon.Hele ki bu protez revizyonu ise normal gibi geliyor bana.

sağlık herşeyden önce gelir tabiii yapacak bişey yok...

Bu konuda önerisi olan var mı arkadaşlar?

sayın zen annenizin durumu malesef kalçadaki protezi çıkartıp tekrar yerine revizyon total kalça ameliyatı yapılacaktır.tabiki önceki ameliyata göre zor olacaktır.protezlerin daha büyük numaraları takılıp daha çok kanayacaktır.ama ameliyatını tecrübeli doktor yaparsa o zaman sorun olacağını sanmıyorum.inşaallah.kaliteli protezler taktırmaya özen gösterin doktorunuza sorun. doktorunuzdan öğrenin.

bursa dan ömer faruk bilgen tavsiye ederim. ben onda daha yeni ameliyat oldum gayet de memnunum. ben de tavsiye üzerine bulmuştum onu. belki bu isim işinize yarar.

bu konularda karar vermek çok zor bize şükrü araç hocayı tavsiye ettiler ama sizin bahsettiğiniz ömer hoca da iyi sanırım netten gördüğüm kadarıyla ,revizyon ameliyatları konusunda iyimidir acaba, bilginiz varsa ameliyat maliyeti ne kadardır öğrenebilirmiyim ;birde biz aydından gelicez hastanedeki süreç kaç gün sürüyor acaba bilgi verirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkürler...

9 eylül hastanesinde prof. hasan havıtçıoğlu var. ben 4 ay önce protez değişimi oldum.iyiyim.ilk ameliyata göre biraz ağır ve zor oluyor iyileşme.tavsiye ederim

merhaba arkadaslar bendede kalça cıkıgı var hersey normaldi 2 ay once incittim agrılarım gecmiyor sanırımsam durumum takla su total kalça prtozine acaip antipati duydum ben bu durumuma ragmen acaip hareketliyimdir bana deneyimlerinizi yazarmısnız anladıgım kadarıylan son teknoloji çimentosuz seramık titanyum protezler var 30 yıl omru son 3 yıldır cok iyi protezler var istanbulda medikal parkte dr ali erdem bagatur arkadasıma taktı cift tarafına arkadasım cok memnun ama ben yinede sıcak bakamıyorum lutfen takılı olan arkadaslar bana ulasabilir mi cok uzuluyorum belki uzulmenın aksine sevinilecek bişeydir cunku dokturum muharrem inan bana istanbul cerrahi h astanesinde protezleri eskiden yaslanınca takıyorduk artık genc insanlara yasam kalitelerini arttırmak için takıyoruz dedi ben sunu anladım total kalça protezi teknolojisi cok gelişti birde seyi farkettim bu kalçalar bircok doktor tarafından yapılmaya calişilirken daha cok bozuluyor diğer illerde tasralarda felan cidden istanbul ankara izmir(bu illerde cok ameliyat oldugu için doktorlar ttecrueli) dısında olanlar harbi sıkınıtlı sonucları var n,tek,m antalyadada oyle doktorların profesyonellik kaliteleri dusmus durumamda sizden ricam bu protezden sonra ne oluyor hatta özürlü raporu bile alıp emkli olabiliyormussun bilmiyorum benı ilgilndiren tek sey protezden sonrakı hareketlerim ya dusersem ben cok sakarımdır mesela habire duserim cidden paylasın lutfen sevgileirmle saygılarımla guclu olun birde bu ameliyatı kim yapacak kimlere oldunuz arkadaslar bu da cok cok onemli..
5063703957

üzülme artık teknoloji o kadar gelişti bende yeni yeni arastırmaya basladım harbiden turkiye iyi durumda atamızın dediği gibi benı turk hekimlerine emanet edin cok dogruymuş kalça protezi konusunda tecrubeli bir suru profösör var artık ve gercekten işlerinin ehli iyi ki daha eskilerde yasamıyoz eskiden harbi kotuymuş.bo konularda en tecrybelilier sanırsam ist daki nejat guney,remzi tözün fahri erdoğan arkadaslar baska kimler var abdullah göğüş var sanırsam birde ama diğer illeri pek bilmiyorum..

Habertürk Medikal - Kalça Hastalıkları | Ortopedia TV

Arkadaslar Ben 26 Yasındayım dogustan kalca cıkıklıgım var şimdi ameliyat olmak istiyorum bi türlü adam akıllı doktora raslıyamadım sizin oldugunuz doktor varsa bana mail veya telefonda bildire bilirseniz cok sevinirim kafam cok karısık...İstanbul medipol özel hastaneye gittim ordaki doktorla görüştüm bana diyor ameliyat zor ameliyat olduktan sonra birsey kaldıramazsın fazla yürüyemezsin uyudugun zaman bacak arana yastık koycan tekbasına corap giyemezsin eyilemezsin normal lavaboya gidemiyecem illa klozet daha pissürü sey aklım durdu sizde varmı öyle seyler Lütfeny Bana yardımcı olun daha yas 26 kötü doktorun eline düşmek istemiyorum ameliyattan sonra insalla iş bula biliriz :) şimdi kimse iş vermiyor :( 543 401 2006 numaram cvpınızı bekliyorum..

slm

arkadaşlar bende kalça protezi değiştirecek doktor arıyorum
ve çok sıkıntılar yaşadım aynı şeyleri tekrar yaşamak istemiyorum
bir kaç defada revizyon geçirdim şimdi ağrılarım çok fazla çok tecrübeli
bir doktor bilen varsa banada bilgi verirse menmun olurum. çünkü sendeki
protez eski bunuda bizler yapamayız kendi doktoruna git diyorlar bana

Dr.Erşan Ateş'e git derim.en azindan muayene ol.istanbul/Beşiktaş

adana özel ortapedia hastanesi dr emre toğrul neden derseniz sadece kalça rahatsızlığına bakıyor işinde uzman ben osteonekroz ameliyatı oldum sağ kalçadan çok memnuum

KALÇA PROTEZİ AMELİYATI VE REVİZYON

Selam arkadaşlar benim gibi arkadaşlarım bu konuyu çok merak etmişlerdi
bende size bilgi vermek istedim benim her iki kalçamda protezim vardı
protezler yerinden oynama yapmıştı çok ağrılarım vardı dayanılacak gibi değildi
çok doktor araştırdım ama şu Ankarada bir doktor buldum kalça diz revizyonlarında
ve kalça diz protezlerinde çok süper bir doktor Burdan Berk GÜÇLÜ hocama ve ekibine
çok ama çok tşk ediyorum dalında çok süper ve çok iyi bir doktor hastasına kariı çok ilgili
ağrılarımdan kurtuldum şimdi daha ayağım üzerine basmıyorum ama ağrılarım geçti çok zor bir
ameliyatı başardı herkese tavsiye ederim yeterli bilgi için benle irtibata geçebirsiniz arkadaşlar saygılar.

merhaba ben de emre beye ile görüşmek istyrm kalça protezi ile ilgili görüşeblrmym sznle ümmügüssün

Ablam 53 yaşında ilk kalça protezi 1999 yılında yapılmıştı kalça protezi değişti yani revizyon ameliyatı oldu ilk revizyon amaliyatı zordu protezde enfeksiyon vardı eski protez çıktı yerine ilaçlı protez koyuldu iki ay bekledik süreç zordu ayak bayağı şiş üstüne tam basamıyor devamlı volter denilen aletle kısa süreli yürüyüş yapıyordu enfeksiyon bitince ikincisini oldu yeni protezi takıldı iki hafta oldu şu an iyi tamda olmasa üzerine basıyor artık ama yine volteri kullanıyor işallah dahada iyi olacak burdan ara ara gelişmeleri yazarım bizim gibi bu amaliyatı olacaklara fikir vermesi açısından sorusu olanıda cevaplarım bu amaliyatı yapan Bülent ERDEMLİ Hocamıza burdan çok çok teşekkür ederiz işallah en kısa sürede iyileşir ve tamamen ayağı kalkar çünkü 15 yıldır devamlı ağrı kesici kullanıyordu işallah gerek kalmaz bundan böyle bir de bir ayağı diğerinden kısaydı onu da hal ettiğini söyledi hoca işallh öyle olmuştur şimdi tam olarak basamadığı için bir şey ditemiyorum gelişmeleri yazacağım. herkese geçmiş olsun

selam
arkadaşlar benim her iki kalçada protez vardı önceki doktorum protezi yanlış koymuş
protez yerinden oynama yaptı ağrılarım dayanılacak gibi değildi yürüyemiyordumda
ameliyatımda çok riskli idi felç riskim çok fazla idi ankarada rıdvan ege ufuk üniversitesinde
DrBerk GÜÇLÜ hocama ameliyat oldum çok şükür başarılı geçti ağrılarım kalmadı
burdan kendisine ve ekibine çok tşk ediyorum Berk hocamın sayesinde sağlığıma kavuştum çok şükür
dalında süper bir doktor herkese tavsiye ederim gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz

arkadaşlar lütfen yardım edin bülent erdemli ye daha önce kalça protezi ameliyatı olan var mı ?

Pınarcım mesaj gönderdim ama sanırım bi sorun var gönderemiyorum. Benim doktorum izmir dokuzeylül üniversitesinde prof. Dr. Vasfi karatosun. Oldukça insancıl ve başarılı bir doktor. Ameliyat madrafları dışında bir ücret talep edikmedi benden o da yaklaşık 4000 tl gibi bir tutar ödedim. Alsancakta muayenehanesi var dilersen bi git görüş derim.

Üst Alt