Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi için yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

AS MAĞDURU

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Slm arkadaşlar ben bişi sracam 27 yaşındayım.12 yaşından beri ankilozan spondilit hastasıyım 3 yıl önce 1er yıl arayla her 2 kalçam'a total kalça prtezi takıldı.ben özürlü raporu için başvursam bi netice alırmıyım yardımcı olursanız sevinirim.sigortam bitti çabuk cevap veren olursa duacı olurum başvurmak için

başka bir rahatsızlığınız yoksa , protez nedeniyle hareket kısıtlılığı varsa, %45 ila % 60 arasında oran veriliyor.
bende de çift kalça protezi+hareket kısıtlılığı+3 cm kısalık için % 57 aldım.
evet başvurabilirsin ve netice alırsın

kardeşim ben as liyim 2 kalçada da prtez var daha önce sölediğim gibi başvurduğum da %45ile %60 arası alırsam ne işime yarayacak sigrta falan olurmu bu knu hakkında da yardım edersen sevinirim arkdaşım

Kolay gelsin arkadaşalr ben %70 ranında rapor aldım ve önlisans mezunuyum bu knuda iş imkanı larak ne yapabilirim.ve diğer tüm knularda bana yardımcı olursanınz.sevinirim kolay gelsin

Kolay gelsin tekraar arkdaşalr şimdi ben %70 rapor aldım yanlıs anlamadığım bi konu benim raporun süresi 2 yıl raporun geçerlilik süresi 2 yıl diyor kafam karıştı 2 yıl snra bitecekmi bitecekse ben bu raporu niye aldım 2 yıl saonra iyileşecekmiyim biri aydınlatırsa tşk edecem yoksa ne yapacağımı şaşırdım

Evet, 2 yıl sonra yenilemeniz gerekir.. Kontrol muayenesinden sonra yeniden rapor verilir size..

Üst Alt