Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça (protezi) konusunda uzman bir doktor önerisi olan var mı?

• Konbuyu başlatan LOVE
  • Başlangıç tarihi
L

LOVE

Merhaba arkadaşlar ..adım sevgı ..30 yaşındayım..doğduktan sonra 1,5 yaşlarındayken kızamık gecırmışım ve bu yuksek ateş sol kalçamda kemık erımesıne neden olmuş..1-2 yıl ıcınde amelıyat olmuşum ve sol kalçada yuva kemık eırımış ve de adını yanlış bılmıyorsam oraya gıren femur başı erimiş..ve iltihap alınarak amelıyatgerçekleşmiş..bacak keımığı doktorların demesıne göre ete yer yapmış ve hayatımı sol bacaktaki 2,5-3 cm kısalıkla ıdare etmışım bu zamana kadar ..ama artık gıderek bacağımın benı taşımadıgı fart etmeye başladım..daha once gıttıgım doktorlarda bana hep vucudun kendıne bır duzen kurmuş..gittiği yere kadar gıt..son nokatada amelıyat ol dıyorlar..

Cok sukur halıme ama artık hıc koşamıyorum..hep dedıgım gıbı peşime köpek dusse kaçamam ..yem olurum :)))..sol yan yatamıyorum bacağım batıyor bır yerlere ..hareketlerım gıderek kısıtlandı..yurumek bır kabus benım ıcın ..100 metre bıle yuruyemıyorum..bunadan razıyım ama sanırım daha fazlasını yapamaz duruma gelıcem..kala protezı galıba benım çözumumde ama ölmekten degılde daha kötu olmaktan korkuyorum..bu aralar bende bır ıkı doktora tekrar gıdıecem ..tavsıyelerınızı ıstıyorum kalça konusunda uzman bır doktor adı telefonu verırsenız cok sevınırım ..

Benım hastalığım nedır onuda bılmıyorum..kalça kıçığıda dııl ..kazada dııl kıreşlenmede dııl..buna benzer durumda arkadaşlar varmı aranızda

Amerikan Hastanesi - Prof. Dr. Mahmut Berkman

merhaba benimde sorunum sizinkiyle hemen hemen aynıydı ama benimki doğuştan kalça çıkığı zamanla yıpranmış 6 ay önce protez takıldı ağrılarım tamammen geçti şu an gayet iyiyim ameliyat olmadan önce sizin gibi çok doktor araştırdım özellikle ameliyat ettiği hastalarla görüştüm şikayetlerinin olmup olmadığı hakkında ve gatada prof.MUSTAFA BAŞBOZKURT ameliyatımı yaptı.Bende 38 yaşındayım sizede acil şifalar diliyorum

Değeli Selma Hanımefendi,operasyondan memnun olmanıza çok sevindim.....bacaklarlada uzunluk farkı varmıydı? var ise eşitlendimi...beni bu konuda aydınlatıersanız size minnettar kalırım...saygılar

Üst Alt