Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça protezi sonrası bisiklet sürmek mümkün mü?

Konular
35
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kalçamda protez var bisiklet alıp sürmek istiyorum önceden normal sürüyodum ama şimdi unuttum :D yeni bir bisiklet alsam sürsem proteze zararı olurmu ?

Ben 1996 senesinde her iki kalçadan protez amelyatı oldum, 2007 sol taraf revize edildi ve memlekete gittiğimde sorunsuz bir şekilde bisikletimi sürüyorum. Lakin kendi durumunu kendin karar ver veya bir ortopedi doktora danış, bence ağrın sızın yoksa sürersin. Hatta faydalı diye biliyorum çünkü ayak kaslarını müthiş güçlendiriyor, sağlıcakla kal.

teşekkür ederim ağrım sızım yok çok şükür ama unuttum sürmeyi :D düşersem proteze zararı olmaz mı

arkdaşlar öncelikle geçmiş olsun bende tek kalça protezinden ameliyat oldum acaba engel oranım yüzde kaç olur

Tek kalça için iyi durum %18 veriyorlar. Yanında başka hastalığın varsa %40 ı geçebilirsin. Ama tek kalça protez ile zor gibi.

tek kalça +üretral darlık tak yapıyorum yani günlük sonda kullanıyorum

Üst Alt