Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalça ve bacak kemiklerinde bazı fonksiyon kayıpları ile ÖTV'siz araç alabilir miyim?

muzo37

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar, kucukken sol kaval kemigim kirilmisti 8-10 yasinda iken simdi 37 yasindayim. 5 sene once doktora gittiğimde kirilmadan dolayi butunluk bozulmus dedi, dizde kikirdak incelmesi kalcada kirecleme vardi kalca icin amelaiyat denmisti ustunden 5 sene gecti hala olmadim 10 kg zayifladim sanirim ondan kaynakli biraz rahatim. Ama diz sıkıntılı kosma yok ziplama yok normal yururken çok sıkıntı degil, ama diger aktivitelerde agriyor. Katlama zaten yok. Arac kullanirken bile debriyaj agritiyor. Acaba doktora gitsem bu haliyle otomatik arac icin uygun yaziyi verirlermi ÖTV indirimi icin. Yoksa kalcadan kireclemeden ameliyat mi olmam gerek hem ameliyat hem dizde kikirdak incelmesinden mi alabiliriz otv muafiyetini. Yardimci olursaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler

muzo37

Araç sürmeye ne derece etki ettiğine bağlı. Doktorun taktiridir. Ama önemli bir aksama vs. yoksa çok kolay değil. İl sağlık komisyonu da vergi dairesi de sorun çıkartır çoğu zaman.

Üst Alt