merhaba arkadaşlar siteyi yeni keşfettim herkese merhaba ve herkese acil şifalar.Aslında şunu anladım engelli beyin varmış engellli bakışlar varmış sizlerse bunları aşmışsınız.Ben 1980 dogumluyum 98 dktr kalçanda erime başlamış dedi.ve bunun durdurma gibi bişeyde soz konusu degil yanı tıbbın caresiz kaldıgı alanlardan biri falan dedi.kalcamda ki femur başı iyice deforme oldu.ve şu an kireçlenmede çok var.agrılarım çok şiddetli oluyor ara ara bazen ayagımın uzerine basamıyorum yol yurumelerim 20 ile 30 dakka arası zaten insan basınca agrı yaptıgı için yurumekte istemiyo yatmayı tercih ediyo. son zamanlarda bende baya degişimler oldu Kafama sanki komut verimişim yurume diye cunku basınca agrı oluyo.şimdi doktorlara her gittigimde soledikleri şey hep aynı ne kadar geç olursan o kadar iyi ama benim durumumdaki biri bir an once olsun ister. platinin omru falanda hesaplamaz burdaki ikilemim olsamda pişmanım olmasamda.Bu konu ile nete araştırma yaptım ama istedgim bilgilere ulaşamadım alternetif tıp burda faydası olurmu yoksa bunlar para tuzagımı olur.yada bilen varsa farklı bir formul varmı benim durumumda olanlar ne yapıyor .sadece acımı çekiyo.....