Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalçamdaki yarayı bir türlü iyileştiremedim!?

Konular
19
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar uzun bi zamandan sonra görüşmek güzel şu siteye gire bilmek için ne kadar uğraştım annatamam yazdığım mesajlarda nasıl siliniyor bilöiyorum bi öğrenemedim giti benim 2011 den beri hala yoğun bakımdan kalma kuyruk sokumumda yara var hergün pansuman yapmamıza rağmen kapanmadı yatakta bile yan yatmaya alıştım bir türlü kapatamadık enveksiyon kapardiye hep bansuman yara bandı eşimde bıktı bende son 5 aydık acık bıraktım ölümüm yaradan olsun dedim yeter artık atın ölümü arpadan olsun hesabı hiç bişeydeyok cıplak üstüne pantolon giyim cıkıyorum derin ve bir avuc içi genişliğinde 7 cm uzunluğunda 5 aydır hiç bişey yapmadan pantolonu giyim cıkıyorum ölüsün diyolar bekliyom ölmedim tam tersi yaram sulanıp pantolon yapısıyodu simfi hem küçüldü hem akmıyor etleşti bile sağdece deri yok diyim bi 5 aydaha geziyim acık ya mezara gitcem yada kahrolası yara naza cekti kendini bende inatlaşıyom ya kapanaçak yada beni toprağa gömecek ALLAHIM yardımcımız olsun

e git plastik cerrahi ye adam gibi kapasınlar 3 hafta daha yan yat bitsin gitsin .7cm ufak değil çünkü pansuman evresi geçmiş operasyon luk olmuş olabilir

aynı yara bendede vardı kardeşim 3 yıl yattım yan geçmedi en sonunda plastik cerrahide ameliyat oldum geçti boşuna yara ile inatlaşma çürütür seni

davut demirtas1

Aynen Enes'in dediği gibi, ameliyat olmaktan başka bir yol yok. Moralin bozuk, belli. Haklısın da. Bu tür şeylere katlanmak zordur. Ama böyle üstüne gitmenin de bi alemi yok. İyi bir cerrah bu sıkıntını çözecektir.

Not: Yatarken ve otururken mutlaka minder vs. kullanmalısın. Aksi halde dünyanın en iyi tedavisi görsen bile yaradan kurtulmak mümkün olmaz.

Üst Alt