Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kaldırımların engellilere uygun olması için ne yapılabilir..?

ido_21

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
SLM BEN ENGELIYIM VE TURKIYEDE ENGELILER ICIN KALDIRIM HIC UYGUN DEGIL VE BEN BUNA BIR CARE BULUNMASINI ISTIYORUM AKADASLAR SIZIN BU KUNUDA FIKRILERINIZ NE

İlk aklıma gelen: karşılaştığımız engelleyici her kaldırım için (sokak sokak) düzeltilmesi için ilgili belediyeye yazılı bir dilekçeyle başvurmalıyız; şu sokaktaki şu şu şu kaldırımın düzeltilemsini istiyorum....
Hepimiz belediyeleri dilekçe bombardımanına tutmalıyız...

Bence hep bizim için her şey bizim için olsun isterim de ama olmuyor şu kardırımlar ve merdivenler yani her şey çok kötü yani resmen bizi istemiyorlar yaa şöyle kaldırımlara bakıyorsun ne ggüzel engellilere göre yapmışlar ama tam önüne araba taksi park etmeseler bu olay hepimizin kesinlikle geliyordur dimi arkadaşlar çok zor yani.

ben tekerlekli iskemle kullanıyorum. kaldırımlar en fazla 10 cm yüksekliğinde olmalı ve ayrıca 50 - 60 metrede bir yüzde 8 eğimli iniş çıkış rampaları olmalı

Üst Alt