Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı çift görme sorunu için % kaç oran alırım?

MuraTTameR

Üye
Konular
15
Reaksiyonlar
0
2 yıl önce trafik kazasın geçirdim ve çift görmem kalıcı olduğu söylendi sizce % kaç rapor alırım

2QLpAA.jpg

Çok geçmiş olsun , sanırım tek başına diplopi % 30'u geçmez, ama başka göz kusurlarınız da varsa 40'ı geçer mi bilmek çok güç.

% kaç alırım bu rapora göre?

Arkadaşlar % kaç alırım bu rapor göre % hesaplanırken sadece kalıcı işlev kaybı olana mı bakacaklar psikolojiye felan bakacaklar mı ?

Bu arada 35 gün komada kaldım.Zaten raporda yazıyor.Ayriyetten bilirkişi kazayı inceledi çocuğa %100 hatalı raporu verdi.Bundan ne gibi yararlanırım.Tazminat ne kadar alabilirim sizce ?

QRmYoV.jpg

AAW6dX.jpg

MuraTTameR kardeş önce çok geçmiş olsun, paylaşmış olduğun raporu okudum senin çift görmenin yanında yürüme, sol kol titreme ve psikyatri boyutuda var sanırım bunların tümü değerlendirildiğinde %40 ve üzeri olaabilecek oranda rapor alabilirsin gibime geliyor.

Çift görmeye neden olan kalıcı göz kası paralizisi %20
(Tek bir bakış yönündeyse)
3-)Çift görmeye neden olan kalıcı göz kası paralizisi %40
(Birden fazla bakış yönündeyse)

algaNihat aşağıya bakınca oluyor çift görme ama aşağı doğru sağa sola bakarkende oluyor.Verdiğin bilgi için çok teşekkür ederim.Bu arada hemşeriymişiz :)

Hastane adl tıp kurum aşağa doğru bakınca çift görme kalıcı diye rapor verdi.Fakat bende sola doğru ve aşağa doğru bakınca cift görme var.Bunu nasıl düzelttire bilirim ? Bu ceza davası içindi.Şimdi tazminat davası açacağız.Şimdi bunu nasıl o davada düzelttire bilirim ?=

MuraTTameR

Adli Tıp'pa yeniden gidip kurul başkanı ya da göz doktoruyla görüşmeye çalış bence. Aksi halde mahkemede itiraz edersin, yeniden adli tıp'pa sevk ederler... Bu da işleri uzatır tabii.

Yanlız göz doktoruyla alakalı bir durum yok nöroloji doktorunun etkisi var.Ve mahkeme sonuclandı.Çocuk 1 yıl ceza aldı.Bizde rapora itiraz etmedik.Şimdi avukatım tazminat davası acıyo.Hakimin beni yeniden gönderip rapor almamı sağlamaya çalışacak.Bu durumu nasıl düzelte bilirim.Şimdi doktorun yanına gitsem böyle böyle desem kurul raporu cıkmış.Oturanboğa şimdi nasıl bir yol izlemeliyim sizce şimdi adamlara sola bakarkende çift görme var desem inanmayacaklar bana burda sadece aşağa bakarken yazıyo diyecekler.

Üst Alt