Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı engellilik haline süreli rapor verdiler!?

Ferda.anil

Üye
Konular
16
Reaksiyonlar
0
Kalıcı hastalıklarım mevcut skolyoz platin var kronik solunum yetmezliği pulmoner hipertansiyon %92 oran aldım fakat 2 yılık rapor çıktı dönüşümü olmayan hastalıklar nasıl bir haksızlık böyle Bu Doktorlar Tamamen insanlıktan çıkmış yazık günah sağlam insan rapor alıyor hasta mağdur oluyor Allah var ALLAH

Sürekli raporum iptal oldu diyorsunuz. daha önce aldığınız sürekli rapor varmıydı. varsa tekrar neden rapor almanız gerekti.

Şimdi bu konuyla ilgili benimde bir sorum var.
Bu abinin raporu sadece vergi ve emeklilik yönünden değişiyor dimi,
Yani atıyorum ankara raporu %30 a düşürüp emeklilik ve vergi dilimi hakkın yok dese bile süresiz raporu ile engellilere ait diğer sosyal haklardan faydalanabiliyor dimi.
Yada Ankara raporu düşürünce biz artık engelli olmuyormuyuz.

alperen1

2012 de Rapor aldım puan yükselmetk için yolsuzluk vardı rüşvetle rapor veriyordular sağlam raporu verdiler%14 sistem onu görünce sürekli Raporum İptal Oldu %60 varken %14 gördüler İptal ediler yeni rapor bu ay aldım%92 2 yılık çıktı

Yeni Rapor aldım Nisan maaşına yetiştirmi

Arkadaşlar yeni rapor aldım pazartesi imzaya gidecek sonrası herhalde vakifa gider Nisan maaşına yetiştirmi Mart başında müracaat tarihimdi

Ferda.anil
sizinki rapor yenıleme oldugu için maaşınıza bişi olmaz nisana yetısmezse bile mayısta alamadıklarınzla beraber toplu alırsınız.bu söyledıgm 2022 maaşı için geçerli.

Üst Alt