Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı hipotiroid hastasıyım. Erken emekli olacak rapor verilir mi?

hacı42

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
kalıcı hipotiroid hastasıyım.ömür boyu ilaç kullnacagım hastalıgın yan etkileri mahvediyor çalışma ortamımı rahatsız ediyor devlet memuruyum vergi veya emekliik durumu var mı 6.5 yıl çalışmışlıgım var çalışıyorum..

ilaç ne kullanıyorsunuz ve dozu ne kadar ...

levtron 100 mg kullnıoyrum 3 aya bir genel kontrol ...hliptoid bazen 90-95 dercesine çıkıyor yıkıyorum o zaman..hap derecesini yükseltiyoruz normal 4.5 olması azım sürekli degişlken bir hasatlık ama insanın metobolizmasını oldukça bozuyor.

galiba yüzde 20 verirler..

Tam cevabı; % 10 verilir. İlaç dozunuz artırılır 150 mcg falan, yetmezse 200 mcg.

bu yüzde 10 nun vergiye veya emeklilige veya herhangi bir faydası varmrı

% 40 ın altındaki oranların ne yazık ki saydığınız konularda bir etkisi yok.

bendede doğuştan hipotroidi var ömür boyum levotiron 100 mg kullanmam lazım ankara gata'ya gittim yinede bu hastalıktan kurtulamadım.metabolizmayı mahvediyor .aşırı terleme yapıyor- nefes darlığı- halsizlik-saç dökülmesi- boy kısalığı- mental rahatsızlıklar -kansızlık ve daha birsürü rahatsızlıklar veriyor ameliyatı olmayan bi hastalığa neden % 10 oran veriyorlar anlamıyorum çünkü normal insanlardan farklı yapıyor bu hipotroidi ben çalışamıyorm .insanlar neden çalışmıyorsun diye kınıyorlar neler çekiyorum bilmiyorlar şuan mahallede bana gerizekalı diyorlar çalışamadığım için .böyle bi zihniyete sahip gerçek zeka özürlülerle aynı yerde yaşanmayacağını öğrendim

guatr..

kronik guatr hastası eşim yüzde kaç rapor alabilir ve devlet memur oldugu için vergi diliminden yararlanabiliirmi .sürekli ilaç kullanıyor.

degişiklik var mı diye actım konuyu

Değişiklik yok malesef..

2- Kalıcı Hipotiroidi (tedaviye cevap veren.):% 10
3- Kalıcı Hipotiroidi (tedaviye cevap vermeyen veya günlük 400 mikro gram ve daha fazla tiroksin gerektirenler:% 40

hipo troid den bende yüzde 10 aldım...

Üst Alt