Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı kalp piline ve kalp kaslarında kalınlaşma olana yüzde kaç veriyorlar?

bituful

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
4
Kalıcı kalp piline ve kalp kaslarında kalınlaşma olana yüzde kaç veriyorlar bilgisi olan varmı

@bituful, EF değeri önemli, ayrıca;

HİPERTROFİK KARDİYOMİYOPATİ

EVRE I:

Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan ve asemptomatik olan hastalar 50

EVRE II:

Fizik muayene ve laboratuar sonuçlarıyla hipertrofik kardiyomiyopati tanısı konulan ve tedaviye rağmen semptomatik olan hastalar 100

@KKELEBEKK,

bende brakardi var kalp normalden daha yavaş atımları oluyor fabrika da bayıldım sonrasın da tilt testinde 13.dk da tekrar bayıldım nabız 40 tansiyon 3e5 miş önce pil dediler sonra ablasyon ben ablasyonu seçtim oldum ancak şikayetlerim tam olarak düzelmedi hala biraz ayakta kalınca tansiyonum düşüyor,bu durumdan önce şeker ankiloz spondolit fıtıklar ve el bilek kırığından süresiz %40 aldım yeni yasa sebepli tekrar kurul raporu istendi pil takılmadığı için bir oran verirler mi verirlerse % kaç teşekkürler

Üst Alt