Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı özür sebebiyle açılan tazminat davası hakkında..?

Ant07

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merabalar Ben 2 yıl önce kaza geçirdim sol diz femur alt uç kırığı teşhisim 6 parçaya ayrılmış ve platin takıldı 10 vidalı ve kalıcı tutanaklarda şikayetçiyim dedim ama sigortadan 14000 bin para aldım ama sürücüye ve ruhsat sahibine maddi manevi ondan sonra açtım davayı ordan parayı almış olmam bu davamı etkilermi yardımcı olursanız sevinirim saygılar ayrıca kazadan bir yıl sonra aldığım rapor % 7 dir.

etkilemez arkadaşım, mahkeme seni adli tıp kurumuna sevkedecek ve yeni rapor verecek, bu rapordaki orana göre tekrar hesap yapılacak ve fazlalık varsa alacaksın,bu almış olduğun tazminat çıkacak hesaplamadan düşülür.
ruhsat sahibi uyanık biriyse davaya sigortayıda dahil ettirir

Kazadan dolayı tazminatım..

Motorla geçirdiğim kazada tali kusurlu ben asli kusurlu karşı taraftır dizimde 6 parçalı femur alt uç kırığı oluşmuş ve platin takılmıştır 1 yıl sonra hastane raporu aldım %7 ve sigortayla anlaşmışımdır ondan sonra tazminat davasını açtım maddi manevi karşı tarafa 35 bin manevi 2 bin maddi şimdi sigortadan almış olduğum para davamı etkilermi biz sigortayı devre dışı bıraktık anlaştık die bu davam nasıl sonuçlanır bilgi yardımı teşkrler.

Ant07;

AVUKATINIZ YOK MU? yok ise yardımcı olayım size

olayı tam anlatır mısınız? sigortadan para talep ettiniz ve aldınız mı?

Bbu surecte ibranamede imzalamiSsinoizdir. Kac yil oldu tazminat alali

1 yıl flan

Motorla geçirdiğim kazada tali kusurlu ben asli kusurlu karşı taraftır dizimde 6 parçalı femur alt uç kırığı oluşmuş ve platin takılmıştır 1 yıl sonra hastane raporu aldım %7 ve sigortayla anlaşmışımdır ondan sonra tazminat davasını açtım maddi manevi karşı tarafa 35 bin manevi 2 bin maddi şimdi sigortadan almış olduğum para davamı etkilermi biz sigortayı devre dışı bıraktık anlaştık die bu davam nasıl sonuçlanır bilgi yardımı teşkrler.

Adli tıp yardımmm...

merhaba arkadaslar adi tıpa ant girdim itiraz üzerine istanbul adli tıp istendi ekim ayında karar verildi avktm blicksin dyor martta durusmam var ve hala dosya ant dan cıkmamıs durusma günü geliyr bilgilerinizi bekliyorm yardımcı olursanız sevinirim....

Sigortadan aldığınız tazminat ve verdiğiniz ibraname eksik ödeyi etkilemez. Adli tıp raporu alınması için mahkeme kaleminin İst. ATK'na müzekkere yazması ve bütün tedavi evraklarını da göndermesi gerekir. Verilecek günde kontrole gideceksiniz.Daha sonra rapor çıkınca mahkemeye gönderielcek. Genelde süreç bir yılı buluyor. Bu sebeple endişelenmeyin

tesekkür ederm öncelikle ama bu dosya 3 ay oldu daha gitmemiş kaç ayda ulasır istanbula duruşma ya 3 ay kaldı daha gidip muayene olucaz dosya gelicek

O kadar uzun suruyormu ya ne kadar sürede muayene ye gittiniz peki

gerek görürlerse seni muayeneye çağırıyorlar, genelde mahkemeden gönderilen dosya üzerinden rapor hazırlayıp gönderiyorlar, beni muayeneye çağırmadılar dosya üzerinden oran verip gönderdiler raporu.

Peki oranda oynama olurmu yüksek veya alcak

yok fazla oynama olmaz antalya adli tıp ne verdiyse aynısı veya ona yakın bir oran gelir

Karsi taraf muayene olmamı belirtti duruşmada yanlız

slm eşim fabrika servis aracı ile kaza geçirdi olay iş kazası olarak gözüküyo el ve yüz yaralanması kaburgada 3 kırık omuz küreğinde catlak el ve yüz yaralanması kafasını çarptığı için dişi kırıldı ve ön dişleri çatlak ve su anda piskolojik olarak çok sorunları var işe yeni başlamıştı ölumlu kaza ve içindekilerin hepsi çok agır yaralı eşim 30 yaşında bayan 3 çocugumuz var 3 10 13 yaşlarında çocuklarımız o da bende asgari üctet alıyoz davanın seyri nasıl olur .......ve 2 aydır istirahatli işe geri dönmemesinin dava açısından seyri ne olabilir doktor iş başı verdi fakat gidecek gibi değil ....dava da ne kadar alabiliriz tahmini şimdiden tşkr ederim

Tazminat davam hakkında....

merhabalar ben 4.4.2012 tarihinde kaza gecirdim tali yoldan onüme arac cıktı %60 kusurlu ayagımda platin var %7 rapora itiraz edildi akdeniz unuversitesi adli tıpta tekrar girdim %9 oldu ve tekrar itiraz edildi istanbul adli tıp kurumuna dosyalar üzerinden karar verilmiş benim kontrolüm bile yapılmadan %0 dır die yolladılar tabi karşı davalı kişilerinde aile hekimi olduğnu bildireyim sizlere imdi aradaki farkı hakim anlayıp bizim itirazımız üzerine stanbul adli tıpa görünür bir şekilde tekrar incelenmesi die karar alındı şimdi oradan randevu bekliyoruz en düşük %5 hareket kısıtlılıgından çıkıcak die söyleniyor şimdi bu konuda yardımcı olurmusunuz ve manevi 35 bin maddi 2 bin olup ayaktaki kusur oranına göre maddiyi bilir kişi hesabına girecek yasal faiziyle benim alacağım ne olur? yardımlarınızı bekliyorum tesekkürler....

13.06.1993 şuanki gelir 2000 ilk kaza tarihinde asgari 886 tl idi

Üst Alt