Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalıcı yüz felci olan kim var?

benim bebeğim 11 aylık doğuştan sol tarafında yüz felci var geçici dediler ama 11 aydır geçmedi

g
ecmıs olsun ıns duzelırr ama genelı ka
ıcı oluyo malsef

allahtan acıl sıfalar dılerım benı bı arkadasımda yuz felcı gecırdı 1 ayda tamamen duzeldı umidiizi kesmeyın allah buyuk tıp ılerledı ınsallah duzelırsınız

seda bıyıklı ;

Geçmiş olsun ben ameliyat sonrası yüz felci olmuştum 2007 yılında..
Sürekli masaj yaptım ve her önüme gelene yaptırdım.
Çok kötüydü gözüm patates gibi dışarıdaydı ve göz kapağım hiç kapanmıyordu,gözlerimden yaş gelmiyordu vs baya kötüydü yani
7-8 ay sonrasında düzeldi. Şu an sadece çenemde öne doğru yittiğimde hafif bir eğrilik var gerisi düzeldi çok şükür!

Sİze de sürekli masaj yapmanızı tavsiye ediyorum geçmez diye düşünmeyin.Eğer doktor geçici demişse geçicidir ki demese de geçme ihtimali olabilir.
Allah acil şifalar versin düzelir inşallah.
Elinizden geldiği sürece masaj yapın.Felcin düzelmesi gereken yöne doğru..

Bir de diğer arkadaşlar için tavsiyem;
Yüz felci için sakızın katkısı da büyük diyorlar sürekli çene kaslarını çalıştırdığı için...
Ben felç olan tarafımdan çiğneyemesem de sürekli zorladım hep o taraftan yedim falan Allaha şükür şu an kalmadı bir şey.

bende 16 yıldır var. göz kuruluğu olmasa, estetik durum umrumda değil. çocukkn beyin ameliyatı sonrası oldu. Bebeğinizi çocuk nöroloğuna götürün. başka sorunları var mı baktırın. eğzersiz yapın bebğinize

Aranızda Yüz Felci Hastası Var Mı

Kalıcı yüz felci hastası var mı aranızda

Bende bankada çalışırken klimadan dolayı oldu 3 olacak nerdeyse. Kas nakli yapıldı.ilk 6 ayda düzelmezse artık kalıcı hale geliyor. Ameliyat sonrası düzelen oldu mu

Nasıl oldun hiç iyileşme olmadımı bende de 2 senedir var

Düzelmedimi hiç bnmde öyle 2 senedir var görme kaybı oldumu şuan napıyorsunuz damlalarmı devam ediyosunuz hayatınıza

Berfinplt öncelikle geçmiş olsun ben genelde unutuyorum damla kullanmayı benim doğuştan yüz felci sanırım sizin tümör ameliyatı sonrası o tür felçlerde hemen müdahle edilirse iyileşme oluyor diye biliyorum

Berfinplt geçmiş olsun umarım daha iyi olur beyin tümörü sonucunda bu tür durumlarla karşılaşılabiliyor

Üst Alt