Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalın bağırsağımın yarısı alındı, ellerim ve derim yandı. 3000 gün primim var..?

saffettin şimşek

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşlar, ben kalın bağırsamdan amaliyat oldum ve kalın bağırsamın %50 si alındı sizce %kaç çalışamaz alırım ayrıca ağır iş yapamaz ve kaldıranaz raporum var.almanyada geçirdim amaliyatı tr geçerli olur mu sizce ve orada ellerim de yandı derim çok hassas iş yapamıyorum ayrıca 3000 çalışmış iş günüm var emekli ola bilir miyim sakat maaşı ala bilirmiyim şimdiden ilginize tşk abi saolun bizi bilgilendirdiğiniz için ve çalışmıyorum şuan hiç bi gelirim yok ve 4 çocuğum var ne yapmalıyım

Selam Saffetin bey,

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.
Bu ameliyatdan sonra nekadar işgücü kayıbının olduğunuburadan söylememiz zor.Çünkü sağlık heyetine girdiğinde bu ameliyatın etkilerini tespit etmek amacıyla bir kaç tane alanlarında uzman doktor seni ayrı ayrı inceleyecek ve buna göre rapor oranı verilecek.
Malulen emekli olabilmen için çalışamaz durumda ve en az %60 raporunun olması,sürekli birinin bakımına muhtaç olman gerekiyor.Bu şartı taşımıyorsun diye düşünüyorum.Almanya da ameliyat geçirmen fazla birşeyi değiştirmez.İşe giriş tarihini Gün Ay Yıl olarak yazarsan kademeli erken emeklilik şartına göre emeklilik tarihini söyleyebiliriz.Birde merak ettiğim çalıştığın yer Almanya mı Türkiye mi?

Üst Alt