Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ameliyatı ve diyabet ile erken emekli olabilir miyim?

Selahattin1970

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba

2014 yilinda bypass ameliyati oldum ve 6 damarim degisti ef oranim 48
10 yildir diabet hastasiyim
7017 is gunum var

yasi bekliyorum bu sartlarda erken emekli olma sansim nedir

Selahattin1970

Mümkün olabilir... Eğer ssk'lı çalışan statüsünde yatmışsa primleriniz, işyerinizden yazı alıp sakatlık indirim hakkı için defterdarlığa başvurun. Sizi hastaneye sevk ederler. Alacağınız %40 ve üzeri rapor ve sakatlık indirim hakkı size erken emeklilik hakkı kazandırır:

2008_oncesi.PNG

Merhaba
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederim
Ben başvuruda bulundum 4 temmuzda heyete girecegim kalp,endokrin ve göz hekimleri beni gördü ef oranı % 48 diabette ise % 20 gibi gözüküyor 7000 gün üzeri ssk günüm var bu şartlarda %40 ihtimali var mı var ise emekli olduktan sonra tekrar çalışma imkanı var mı
Ayrıca kalp krizi ve 6 damar değişikliği var.
İyi bayramlar

Selehattin1970 büyük ihtimalle yüzde kırk rapor alabilir sınız kırk ve üzeri Rapor alabilirsen Ankara'da maliye bakanlığı da onaylarsa hemen emekli olursunuz ve istersen aynı işyerinde veya başka yerdede çalışmaya devam edebilirsiniz

%48 Ef oranıyla en az %50 oran almanız lazım.
%20 de diabetten gelirse toplamda %60 yapar.

BuTcHeR slm benim maaş çok görünüyor emeklilik hakkım doldu haftaya müracaat edeceğim sizce bu maaş normalmi
BuTcHeR 4080gunle emekli olacağım bu maaş görünüyor

Üst Alt