Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp Anjiyosu ve diğer rahatsızlıklarım için hangi oranda rapor verilir?

Gültan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben de olan rahataızlıklarım
2011 de kalpden anjiyo oldum
Tansiyon
Uyku apnesi cihaz kullanıyorum:
Venöz yetmezliği:
Kalp kapakçığı kalınlaşması:

Eko çekiminde sol atriyum boyutu artmış. sol ventrikül miyokardı hipertrofiktir yazıyor

acaba vergi indiriminde heyetten kaç puan verirler.Tansiyonumda var.

Bildiğim kadarı ile anjiyo %10 ama stend takılıp takılmadığı önemli mi bilmiyorum keza bende anjiyo oldum ve temiz çıktı..

Her iki SVF CFV ve popliteal vende distal augmentasyon ile revers akım mevcuttur bu ne amlama geliyor

Tanı bölümünde 187.2 Venöz yetersizlik yazıyör

Klinik bulguda YET yazıyor bunlara göre vergi indiriminde kuruldan puan verirmi

Tansiyon,uyku apnesi Ahi 18.7 cihaz verecekler,venöz yetmezligi,kalp kapakçıgı kalınlaşması rahatsızlıklarım var acaba heyetten vergi indirimi icin kaç puan alabilirim.Hastalıkların tek tek puanlarmısınız

Yardımcı olurmusunuz tesekkürler

%40 almanız gerekiyor.Tansyondan %10 veriyorlar.

Sol ventrikül hipertrofiktir yazıyor eko raporumda ve tansiyon hastasıyım bu ikisine saglık kurulunda kaç puan veriliyor bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi acaba tesekkürler.

Gültan

Tansiyonla beraber 20 oran alırsınız.eğer hipertansif retinopati de varsa oran çok yüksek olur 50 gibi.tansiyonun bir çok komplikasyonu vardır.beyin damar hastalığı,böbreklere zararı zaten yukarida bacibey oranlari yazmis

Üst Alt