Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp damar hastalığım için kaç oran verilir?

Baskentnotebook

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese rabbimden sifalar dilerim. Benim sekerden 40 norolojiden 10 tansiyondan 10 gozden 3 raporum toplamda 63 heyette balthazar formulu ile 52 olarak hesaplanarak verildi. Su an yuzde 52 engelliyim..

Asil danismak istedigim konu su gecenlerde anjio oldum bypass olman lazim dediler 1 hafta yattim tam amaliyata gidecekken iptal dediler.. Durumum kalpde 4 damarim 90-90-80-60 tikali konsey karari olarak gata da damar yapim uygun olmadigindan ne stend ne balon ne bypass ameliyati uyguluyorlar. Kalp damar cerrahsi 8 tane ilac verip taburcu edip gerisi allahla senin aranda dedi.

Kalbimdeki diger fonksiyonlar su an normal sadece 4 damarim 90-90-80-60 tikali ef degeri vs bisi demediler. Heyete rapor yeniletmek icin basvurdum. Stend olmuyor balon olmuyor bypass olmuyor kalp nakli olmuyor vucud kabul etmiyor. Bu kalp sebebimden dolayi kardiyolji yada kalp damar cerrahisi bana kac puan verir bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim.

Klas 2 hastalar:% 30
Miyokard infarktüsü geçiren veya daha önceden koroner arter hastalığı tanısı alan veya girişimsel-cerrahi koroner işlem yapılan anjinası bulunan hastalarda aşağıdaki şartların varlığı; NYHA Sınıf 1 semptomlar veya ilaç tedavisi veya diyetle anjianın kontrol altında tutulabilmesi ve ayrıca konjestif kalp yetmezliğinin bulgu ve semptomlarının yokluğu (EF >%50).

% 30 verilir. Totalde % 67'ye yükselir diğer oranları aynı verirlerse. Baskentnotebook

ef 36 çıktı engel oranı olarak 30 verdiler bugün. pskyatriye filanda ugrasam oran verirlermi acaba kullandıgım ilaçlardan dolayı filan. norolojiden de gidicem doktora lyrica 225( norolojiden) kullanıyorum

Üst Alt