Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp duvarı kalınlaşması ve hipertansiyon ile askerlik durumum ne olur?

John.23

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Herkese merhaba, 1 haziranda birliğime teslim olmam gerekiyor lakin, bayadır devam eden kalp ağrılarım ve çarpıntılarım üzerine doktora gittim. Bana kalp duvarımın kalınlaştığını ve hipertansiyondan şüphelendiğini söyledi. Holter testi için 14 haziran'a randevu verdiler ama benim 1 haziranda teslim olmam gerekiyor. Şimdi ben ne yapmalıyım ? Şubeye gidip rahatsızlığımı belirtip ordan askeri hastaneye mi yönlendirirler beni ? Bu arada 2020 yılında da bu şikayetlerle hastaneye gittiğimde, taşikardi olduğumu öğrendim ve Dideral kullanmaya başladım. Ama şimdi taşikardi çıkmadı.

John.23
Şubeden sevk alıp hastaneye gidin,şikayetlerini ve önceden yapılan işlemleri anlat.
1 Haziran'da askere gideceğini de söyle.

Sizin dediğiniz yolu izledim ve 31 Mayıs Çarşamba gününe askeri hastane kardiyoloji doktoruna çıkacağım. Peki hipertansiyon teşhisi de konulursa, kalp duvarı kalınlaşması ile birlikte askerlik durumum ne olur hocam?

Kardeşim 22 haziranda holter ve efor testi yapacaklar. Askeri hastane, şehir hastanesine sevk etti. Uğraşıyorum bakalım. Sen naptın ? Sende aynı hastalıktan rahatsızdın galiba.

Daha kötü

John.23

Ben 6 ay hava değişimi almıştım dün eko çektirdim sol ventkülerde 0.2 kalınlaşma olmuş yine yarın sonuçlarımı doktora götürücem bilmiyorum ne olacak herkes çürük alırsın diyor fakat daha belli değil

abguveen
Kardeşim WhatsApp'tan yazar mısın ? Birkaç soru sormam lazım

Son düzenleme:
Üst Alt