Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığı ve bel fıtığı ile alabileceğim rapor oranı nedir?

Kemal83

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İyi günler arkadaşlar Eylül ayında kriz geçirdim %70 tıkalı damar açıldı 2 ay sonra tekrar ağrılarm oldu bu sefer %90 tıkalı oda açıldı. Tanılar aterosklerotik kalp hastalığı.hiperlipidrmi.esansiyel(primer)hipertansiyon.akut subendokardiyal miyokard enfarktüsü.gastro-özofajinal reflü hastalığı yazıyor.birde bel fıtığından ameliyat oldum sizce %kaç özür oranı alırım

Ef 45 50

burda uzmanı olduğunu sanmıyorum, tahmin atarsak 45-50 olması lazım, doktorlar bile tam bilmiyor, benim kas erimesi var %48 ömür boyu raporum var,engelli maaşı alıyorum, şeker çıktı,psikiyatri ilaç kullanıyorum ve beyin kanaması geçirdim ameliyat oldum yeni rapor için doktorlara sordum 3 doktora,% 70 alırmıyım diye heyet bilir ama yüksek puan alırsın dediler,heyete girdim tipimi beğenmediler galiba elimdeki hakkıda alıyorlardı %39 vereceklerdi diz kapağı kayması kalıcı çıkması nedeniyle 40 tamamladılar, bence 60-70 arası olacak raporum ak sakalım ve kazınmış saçlarımdan dolayı hocaların ogünkü havasına göre değişiyor, AKÜ AFYON fetöden dolayı çoğu uzman açığa alınmıştı ondanmı bilmiyorum, 2018 de

Teşekkürler

Arkadaşlar başka bilgisi olan yok mu

Üst Alt