Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalığımdan %50 raporumla ÖTV'siz araba alabilir miyim?

aktass27

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar bu ötv muafiyeti yada engelli indiriminden nasıl faydalanabilirim şartları ne tam olarak bilen yada bilgisi olan arkadaşlar bana yardımcı olabilirler mi acaba. benim %50 oranında kalpten dolayı raporum var bu raporla ÖTV'siz veya indirimli araç alabilir miyim ??

aktass27

Hayır, maalesef raporunuzun %90 veya üzeri olması gerekir.

Arkadaşlar mrb benim kalp kapağı protezinden %50 oranında raporum var ve sınıflandırma kısmında süreğen kronik yazıyor ÖTV indirimi ile araç alabiliyor muyum yada araç alırken herhangi bir indirimden faydalanabiliyor muyum bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

aktass27
%40 ve üzeri engellilik ile ÖTV indiriminden yararlanarak araç satın almak isteyen bireylerin öncelikle durumlarını gösteren raporu almaları gerekir. ... %90'ın altında engeli olan sürücü, araçta engeline uygun özel aksam yaptırmak şartıyla ÖTV ödemeden araç satın alabilir.

hozgul
Alabilir

samedo99

Güzel kardeşim nereden çıkarıyorsunuz alır diye... Özel tertibat gerektiren bir sakatlık yok ise -ki burada yok, %90 raporun altında ÖTV'den yararlanamaz!

hozgul

Pardon üstad kalp rahatsızlığı olduğunu görmemişim haklisin

Üst Alt