Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastalıklarında emeklilik ve kontrol muayenesi hakkında..?

ofspor

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhabalar

ben % 55 oranında kalp mitral yetmezliği ve aort kapak hastasıyım. ben raporumu 2005 yılının mart ayında aldım. raporum süreklidir. vergi indirimimi aynı sene içinde aldım. onda da herhangi bir süre kısıtlaması veya su tarihe kadar geçerlidir gibi bir şey yok

benim size sormak istediğim soru ise benim özürlü emekliliğim doldu. yani istediğim zaman mekliye ayrılabilirim. şu an özelbir sektörde özürlü olark çalışmaktayım . ben şu an emekli olursam ilerde s.g.kkontrol muayenesine tabi tutuyor mu. yani ilerde bir poroblem çıkar mı
çünkü hersene bizim engelliler ile ilgili yeni düzenlemeler getiriyorlar ve engelli oranlarıyla oynuyorlar sanki başka işleri yokmuş gibi. .emekliye ayrılayım mı

ayrıca doğum ocak 1972.
ilk sigortalık başlangıç 01.02.1990 .
6140 gün prim günü ve 155.680 tl şimdiye kadar ödenmiş
şu an aldığım maaşım brüt 2550 tl net 1800 tl dir

emekli olursam ne kadar maaş bağlanır

bana bu konularda yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim teşekkürler

Süre kısıtlaması olmadan elde edilmiş vergi indirimi ile emekli olunduğunda sgk'Nın kontrol muayenesi istemesi hiç beklenmez. Teorik olarak sgk herkesi her an kontrole çağırabilir. Siz özel olarak bunu dert etmeyin kendinize

SSK (4a) statüsünde erken Yaşlılık emekliliğinen yararlanıp aynı anda sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışmaya devam edebilirsiniz.

Maaşı bilemiyorum. Ama çoook kabaca 1000 tl alırsınız diye tahminde bulunabilirim

Teşekkürler .Allah razı olsun sizden yani gerçekten böyle bir site yönetmeniz biz engelliler için velinimet gerçekten yoksa bu sorulara nerden cevap bulacağız çok zoor

bende baypass ameliyatı gecirdim gecen sene emekli oldum kontrol serhi koymadı sgk

Üst Alt