Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastası EF değeri 60 olan kişiye % 40 ve üzeri rapor verilir mi?

Konular
25
Reaksiyonlar
0
Bizim köyde kimsesiz biri var bu kişiyi 2022 maaşı için hastaneye rapor için götürdük. Ekg çektirdik içeride doktor bir kağıt vermiş EF 60 yazıyordu bu hasta açık kalp ameliyatı oldu buna rapor çıkarmı çıkarsa yüzde kaç olur şimdiden teşekkürler

öncelikle gecmiş olsun ,özürlü raporu cok rahat bir şekilde alır ,bende açık kalp emeliyatı oldum ve %64 özürlü raporum var ve vergi indirimi alıp erken emekli oldum

yazdığın yazıya göre bir şey söylemek doğru olmaz ef değeri oldukça iyi eğer ameliyattan sonra bir problem yoksa alacağı oran en fazla 30 olur belki oda olmaz

Her ameliyat farklılık arz edebilir onun için raporlar ne olacağı hiç belli olmaz benimde arkadaşım açık kalp ameliyatı oldu % 29 rapor aldı

arkadaşlar ameliyat önemli değil önemli olan ameliyattan sonraki kalbin durumu isterse 10 kere açık ameliyat olsun eğer kalbin durumu iyiyse bişe vermezler

Babam 5 sene önce açık kalp ameliyatı oldu damarlar felan değişti işte.2022 maaşı için 2 ay önce başvuru yaparken ef değeri 65 çıktı ona %30 ben 3 defa anjio oldum 3 stent var ef 50 banada %30 verdiler
Sarasota nın dediği gibi önemli olan ameliyattan sonra kalbin durumu

Polat34;

ef 50 değilde 49 dese (bu ekonu çeken kişinin insiyatifine bağlı) oranın direk % 50 olur polat

ayrıca babanın durumu seninkinden iyi ef göre

Polat34;

ef 50 değilde 49 dese (bu ekonu çeken kişinin insiyatifine bağlı) oranın direk % 50 olur polat

ayrıca babanın durumu seninkinden iyi ef göre

Evet Sarasota
dediğin gibi ef49 olsa %50 rapor verirler,ama Allah korusun ef değeri düştükçe risk dahada artıyor.Bugün mynet haberde okudum 5 yaşındaki,33 ve 54 yaşındaki 3 kişi daha kalp krizinden ölmüş.İkisi öğretmen ölenlerin.Allah rahmet eylesin.Artık kalp krizi olayının yaşı kalmadı.Her engelin kendine göre zorluğu var ama kalp hastaları daha risk altında.Kalbe 20sn kan gitmese bitiyor herşey.Tüm yaşamın incecik damardan akacak sıvıya bağlı.Doktorlar sürekli söylüyor çoğunluk sebze meyve ile beslenin diye ama biz anlamıyoruz.
İşin özeti Allah önce sağlık versin kardeşim rapor veya faydaları hiç önemli değil.Eskiden saatlerce yürürdüm koşardım şimdi 200-300 metre yürüsem veya 1 kat çıksam nefes nefese kalıyorum.

Babam baypass olduğundan dolayı kol ve bacaklardan damar aldılar.Ef değerinin iyi çıkmasının nedeni bu.

Üst Alt