Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım, 3700 günüm var. Malülen emekli olabilir miyim?

byPasli

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar ben Bypass ameliyatı oldum bir ay önce sigorta girişim 2002 toplam prim gün sayısı 3700 ameliyatta beş damar değiştirdiler hem kolumdan hem bacagimdan aldılar ayrıca yüksek tansiyon kolesterol var gidip basvuracagim sizce yüzde kaç verirler rapor

Geçmiş olsun.

Bu sorunuza burada hiç birimiz doğru ve net bir cevap veremeyiz.

Çünkü...

SGK denilen ne yaptığını bilmeyen kurum aynı derecedeki, aynı hastalığı yaşayan, aynı şartları sağlayan insanlarımızın birini %60 üzeri oran ile malulen emekli ederken, bir başkasına %40 bile vermediği oluyor.

O nedenle, burada verilecek her cevap farazi olur.

(Sizi yanıltmış oluruz boşuna).

Bunun cevabını buradaki kimse bilemez.

Çünkü sgk'da standart yok. Çifte standart var.

Gidin sgk'ya başvurun ve hastaneden raporunuzu alın ve Sgk'nın kararını bekleyin.

byPasli,
ssk ya müracaat edin malulen emeklilik için malulen emekli olamaz iseniz vergi indirim hakkı kazanıp erken emeklilik için hesaplama yaparız.

Deneyin bence ama yukarıda belirtildiği gibi SGK işin olmazına gider maluliyette.

Alpaslan35...aynen alparslan bey sonuna kadar haklısınız...milleti fişlemişler çifte standart ın allah ı var hemde!....ben bu ülkede 30 senedir prim ödüyorum 2 gün provizyonum kapandı diye hizmet alamadım hiç bir konuda,elin suriyelisi yiyip içip keyif yapıyor elindeki saçma sapan bir kağıt paçavrasını gösterip tedavisini tıkır tıkır oluyor!...umarım cehennemde yanarsınız sözde müslümanlar!!

Üst Alt