Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. Askerlikten muaf olur muyum?

asiblonde

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar muayenelerim sonucu; kalbimde kaçak olduğu, proksismal atrial fibrilasyon (ritim bozukluğu) ve sık gelen rahatsız edici taşikardi (çarpıntı) tanısı konuldu ve doktor rytmonorm, ve bir ilaç daha yazdı poliklinik kontörlü ön görüldü diye bir rapor yazdı bu rahatsızlığımda
nefes darlığı
Çabuk yorulma
Bayılma
Gün içi ve gece yatınca çarpıntı
Baş dönmesi ve göz kararması
Göğüs ağrıları
Sıkıntılarını çekiyorum
Bu sonuçlara göre askerden muaf sayılır mıyım? 23 yaşındayım
Teşekkürler

askerlik şubesine raporlarını götür tam teşhisin konulsun eko ef holter fln çok hafif değilse büyük ihtimal muaf edeceklerdir

asiblonde öncelikle geçmiş olsun aynı rahatsızlık bendede var direk muaf oldum sende olursun
İlaçlarını almayı ihmal etme.

asiblonde öncelikle şubeye gidip rahatsızlığınızı bildirin yanınızda ilaç raporu eko sonuçlarınızı varsa holter sonucunuzu yanınızda bulundurun şube budurumda öncelik aile hekimine yönlendirecek orda aile hekimine rahatsızlığınızı söyleyin sizi kardiyoloji bölümüne sevk etsin ordan tekrar şubeye şube sizi en yakın devlet hastanesine sevk edecektir burda muayane oluyorsunuz tsk yönetmenliğine göre 42 madde f 6 veya 7 gibi bir fıkraraya göre muaf edecektir.

Üst Alt