Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. Emeklilik için dava açtım. Sonuç ne olur?

mustafatiftik50

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
kalp hastasıyım 100/50 raporumvardı emekli olamadım dava açtım adli tıpa gönderdiler 3/2 işgücükaybı geldi acaba tamize gidermi

mustafa sana pek yardımcı olamıcam ama bende senin kalp hastasıyım bende emeklilik için müracaat ettim hastalığının konusunu biraz açarsan belki bende biraz faydalanabilirim yani eko nun ef deyeri gibi kalp yetmezliyi gibi

kalp hastası

benim hastalığım hipertrofik kmp çıkış yolunda max132mmhg ortalama 66mmhg gradiyent 2008de ameliyat oldum tekrarladı

mustafa istersen 20 sefer ameliyat ol ona bakmıyorlar kalbin kanı pompalama derecesine bakıyorlar o da eko kardiyografinin ef deyerleri ile belli oluyor mesela benim ef değerim yüzde 45 iki adım atıyorum nefes nefese kalıyorum yani kalp kanı düşük pompaladığı için hem akciğerlere hemde bir çok organa zarar veriyor bunu göz önünde bulunduruyorlar dediyim gibi ef değeriyle çıkıyor

Yeni yayınlanan maluliyet cetveli'Ni inceleyin bence. Sanıyorum o cetvel'de maluliyetiniz daha da mümkün.

Bu arada, evet, sgk illa ki temyiz eder kararı...

teşekür ederim

benim kalbimin çıkış yolunda et büyümesi ve soltaraf kalpkası kalınlaşması var
alkol ablasyon denediler olmadı şimdi tekrar ameliyat olmam gerekiyor

2/3işgücü kaybı 2814iş günümvar malülen emekli maaşı nekadar olur aceba şimdiden teşekürler

teşekür ederim allahbu sevinci herkese nasip etsin

yargıtayın onadığı malülen emeklilik kararı ssk,ya teslim ettik 45 gündür bekliyoruz acaba nezaman maaşbağlanır

Üst Alt