Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. Erken emekli olma şansım var mı?

usuren

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben 1988 yılından beri sigortalıyım....
Son 10 yıldan beride belediyeler birliğinde kadrolu çalışmaktayım. Birliğin hizmet alanı alt yapı ve kanalizasyon....
2009 yılının aralık ayında kalp damarlarından bir tanesinde %95 tıkanma teşhisi ile stend takıldı.Sürekli olarak kullanmakta olduğum raporlu 3 adet kalp ile ilgili ilacım, 1 adet psikolojik destek için raporlu ilacım bulunmaktadır.

Bu sartlar altında erken emekli olma şansım varmıdır. Ek olarak "Uzman kardiyalog olmayan yerde çalışamaz" raporu alırsam ne gibi faydası olur. (Açıklama yapmak istiyorum... Çalıştığım kurumun başka bir yerde görev alanı yok ve bağlı bulunduğumuz hastanedede kardiyolog kadrosu bulunmamakta.2006 yılında çıkan kanunla kadroya geçtim ve bu kanuna görede tayin isteme hakkımız ve görev yaptığımız kurumu değiştirme hakkımız yok.)

İlginize teşekkür ederim...

4a statüsünde çalışıyorsunuz sanırım?
Toplam priminiz ne kadar?
sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor alabileceğinizi doktorunuza sorar mısınız lütfen. Zira yönetmelik değişti ve oranlar ancak doktorların bilebileceği şekilde düzenlendi.

Doğrudur hocam 4A statüsündeyin ve toplam hizmet günüm kasım ayı itibarı ile 4473 gündür..

ilginize teşekkür ederim ...
en kısa zamanda doktorumla görüşüp araştırma yapacağım....
Sonuçları sizinle paylaşırım...

hemen rapor al büyük ihtimalle 40 45 arası rapor alırsın

Üst Alt