Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. Yüzde kaç oranında iş gücü kaybı raporu alabilirim?

mucahitb

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
selamlar Bülent Bey. net bir sorum olacak . net olarak cevaplayabilirseniz çok memnun olurum.15 gün önce %95 tıkalı olan sol kalp damarım. krisle gittiğim hastanede 1 gün yoğun bakım sonrası anjio ve stent ile sorun giderildi.iyimiyim? hyr eski hayatım bitti. artık ihtiyarlar gibi yaşıyacağım. ben 41 yaşındayım. ve bana göre işgücü kaybım %90........ancak gerçekte bana iş gücü kaybı ne verirler acaba.. sanırım %40 ile emekli olabiliyorum. 23 yıllık bağkurluuyum..ben kanunen hak ediyormuyum acaba asıl bunu sormak istiyorum. hak ediyorsam. söke söke alırım. ama hak etmiyorsam. haram yiyemem.cevap verirseniz memnun olurum. teşekkürler.

Geçmiş olsun. Bir damarla ihtiyarlanır mı yahu! :) Kalple ilgili sorunlar can sıkıcıdır, insana ölümü çağrıştırır. Ama emin olun artık gelişen cerrahi yöntemler bu konuda çok iyi. Daha uzuuuun yıllar keyifli bir yaşam süreceksiniz.

HAngi oranda rapor alabilirsiniz bilemiyorum. Sakatlık oranı cetveli'nde ilgili bölümü aşağıday kopyalıyorum

SGK sevki ile gideceğiniz hastahanede alacağınız rapor oranına göre 5510 sayılı yasanın 28. maddesi uyarınca emekli olacaksınız:

a) % 50 ilâ % 59 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 16 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4320 gün,
b) % 40 ilâ % 49 arasında olduğu anlaşılan sigortalılar, en az 18 yıldan beri sigortalı olmaları ve 4680 gün,

* Sakatlık oranı cetveli'nde KARDİYOVASKÜLER SİSTEM'e dair bölümler:

kardiyovaskuler_sistem_00.png

kardiyovaskuler_sistem_01.png

kardiyovaskuler_sistem_02.png

kardiyovaskuler_sistem_03.png

kardiyovaskuler_sistem_04.png

kardiyovaskuler_sistem_05.png

kardiyovaskuler_sistem_06.png

Üst Alt