Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp hastasıyım. Yüzde kaç oranında rapor alabilirim?

muhsin1

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
kalp hastası olan kardeşlerim ilk kalp rahatsızlıgını tam olarak bileniniz varmı ben ilk olarak evde otururken ilk önce soguk soguk terlemeye başladım ve daha sonra sol tarafımdan agzıma dogru acı biber tadı aldım ve sol kolumu oynatamadıgımın farkına vardım ve sol tarafımı soguk su ile yıkayıp hemen 112 acil servisini aradım ve bu esnada sol tarafımı daima ovuşturdum hastanede gerekli müdahaler yapıldı daha sonra özel bir hastanede 4 damarım tıkalıymış 2 tanesi anjiyo ile acıldı 1 tanesine stent takıldı 15 gön sonra diğer stent takıldı şuanda iyiyim malülülen yüzde kac rapor alabilirim biliyormusunuz devamlı kullanacagım ilaclar vardır ayrıca

bi arkadaşın emekli olması için yardımcı oldum emekli olduda fazladan kardiyoloji docdoruna ugradık o anjio olmuştu docdor şöyle dedi eger anjio olduguna dair elinizde belge rapor varsa yüzde 40 ve üstü verebilirim onun için senin hastaneye rapor için müracaat edip docdora muayane olmak gerekir arkadaşa elinde hiç belge olmadıgı halde yüzde 20 verdi herşey sende bitiyor akıllı olursan yüzde 40 aşabilirsin gögüs hastalıklarınada ugra senden akciger filmi ve sft testi istiycek sft testini çok üfleme ordanda en az 20 alırsın çünkü en düşün verdigi oran bu ama docdora girer girmez kalp hastasıyım belgelerini göster dahiliye docdoruna tansiyon var şekerim var de dahiliye docdoruna gitmedende özel bir yerde tansiyon raporu çıkar önüne koy ki indirıcılıgın kolay olsun etti sana yüzde 50 bu alman senin elinde dediklerimi yap alırsın evraklarını götür kalp docdoru daha çok verir

Geçmiş olsun...

Durumunuzun maluliyeti gerektirecek derecede olup olmadığını en iyi doktorunuz bilir.

Eğer maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanızı gerektirecek bir durum yok derse doktorunuz, o zaman sakatlık oranı cetveli'ne göre hangi oranda rapor alabileceğinizi sorun.

Dediğim gibi, bu sorunuzun cevabını ancak doktorunuz verebilir.

Üst Alt