İlk once bir hastaneden 2 ve ya 3 rapor aldm ozur oranları ayrı ayrıydı daha sonra Baska bir hastaneden rapor aldm sureklı 35de kaldı daha oncekiler ise 40 45 puandı ve 2 yıllık dı ben son gttm hastane de 35 sureklı verdıler itiraz ettim smdı bir hakem hastaneye yollucaklar gitmeden bir rapor daha vericiler galıba sonra ki hakem hastane den surec ne olr ordada dusuk verirlerse ben buradaki doktorundan kalp de mitral yetmzlıgı var doktor beni yeniden burada rahtsLıgın var deyip heyete sokabılrmı gecerlılıgı nedir bir daha hakem hastaneye gonderırlermı lutfen yardım edin son olarak kalpden vermedı 35 puan sureklı verdıgı İcin sıkıntıda kaldım ne yapmalıyım lutfen yardımcı olrmsunuz
Benm hakkım olan kalp dokturu verıcem dedi vermedı ne yapmalıyım davamı acayım doktora smdıkı testlerde rahatszlıgım gozukuyor hala ılac tedavisi gormuyoorum hastalık devam ediyor?
Benm hakkım olan kalp dokturu verıcem dedi vermedı ne yapmalıyım davamı acayım doktora smdıkı testlerde rahatszlıgım gozukuyor hala ılac tedavisi gormuyoorum hastalık devam ediyor?