Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp ile ilgili birkaç rahatsızlıkta toplam engelli oranı nasıl hesaplanır?

İnebolu3710

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
1
Selamün aleyküm arkadaşlar.
Yıllar önce sol ventrikül hipertrofisinden dolayı askerlikten muaf oldum.
Şimdi bir tedavi sürecindeyim. Aynı rahatsızlığım yani sol ventrikül hipertrofisi devam ediyor. Bununla birlikte aritmi rahatsızlığım var. Sağlık kurulu bunların ikisini bir mi hesaplar yoksa ayrı ayrı mı hesaplar?

Aynı tanıdan bende muaf oldum askerlikten üstadım. Engelli raporunu 2023 de süreli çıkardım ama minimal derece aort ve mitral kapaktada sıkıntı var. %50 rapor verdiler 2 yıl süreli

Benim 3 damar değişti ama 37 puan verdiler hayret bir stand takılıp pil takılıp 80 puan alırken bana böyle yaptılar bilmiyorum Neye göre kime göre

Aids 100 oran olması gerekir her yer 80 veriyor

@OğuzHan112,
Kardiyovasküler sistemde 9 tane rahatsızlık var. Benim tek rahatsızlığım yok. Madem saymayacaklarsa neden tahlil yaptırıyorum? Bence sayarlar diye düşünüyorum. Yani üstüste hesaplarlar

Tedavi geçmişini ve kalbinle ilgili mevcut hastalıklarını bilmiyorum.

Klinik muayene ve tetkikler neticesinde gerekli puanları kardiyoloji verecektir.

@İnebolu3710,

Üst Alt