Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapağı ameliyatı oldum. Öğretmenim. Emekli olabilir miyim?

zuleyha01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
10 ay önce iki kalp kapağım değişti 35 yaşında 13 yıllık öğretmenim.
emekli olabilir miyim.
ne yapmam gerek?

kalp kapagı sorunu

iki kalp kapağım ocak ayında değişti emekli olabilirmiyim bilmiyorum nasıl başvuru yapmam gerekir, ben 13 yıllık 35 yaşında öğretmenim

Hizmet süreniz yeterli, malulen emekli olabilirsiniz. Bunun için kurumunuza başvurmanız yeterli. maluliyet cetveli'nde yer alan aşağıdaki koşulların bulunduğu hastane raporuyla tescil edildiğinde malulen emeklilik işleminiz gerçekleştirilecektir:
3- OPERE KALP HASTALIKLARI:
Klinik, laboratuar, radyolojik, EKG, ekokardiyografik, anjiografik bulgularla doğrulanan hafif eforda veya dinlenme halinde fonksiyon kısıtlamasıyla birlikte olan, kalp kapağı onarımı, kalp kapağı protezi, kalıcı kalp pili, intra kardiak defibrilatör, girişimsel veya cerrahi koroner revaskülarizasyonu, perikardiektomi

kurum derkan nereye başvuru yapacagım okula mı yoksa emekli sandığına mı tşk

Emekli Sandığı'na. Sıradan bir emeklilik işlemi yani...

öyle bir kurum kalmadı sgk ya mı başvuru yapayım yoksa okuldan başvuru mu yapayım anlamadım tşk

iyi günler züleyha hanım yaklaşık 6 ay kadar öncemi ameliyat olmuş. kapak ameliyatı olanlar % 30 verdiklerini duydum ama % 30 alanlar emekli olamaz.
ben uğraştım olmadı. kapak % 30 tansiyon % 8 toplam % 38

bülent arkadaşımız emekli olursun demiş ama memur olanlar için özel yönetmelik mi var. ssk ile memurlular arasında fark mı var .bülent arkadaşın belirttiği iş gücü kaybı cetveli dan önceki durumlar için geçerli değil mi.

Yok cembacem, ben emekli olur demiyorum, ilgili cetvele uygunsa durumunuz emekli olursunuz diyorum. Uygunluk konusunda bir görüşüm yok...

merhaba hocam; bende kapak hastasıyım, şu an ropor vermiyorlar diyorlar

Üst Alt