Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kalp kapağı ameliyatı oldum. Öğretmenim. Emekli olabilir miyim?
Hizmet süreniz yeterli, malulen emekli olabilirsiniz. Bunun için kurumunuza başvurmanız yeterli. maluliyet cetveli'nde yer alan aşağıdaki koşulların bulunduğu hastane raporuyla tescil edildiğinde malulen emeklilik işleminiz gerçekleştirilecektir:
3- OPERE KALP HASTALIKLARI:
Klinik, laboratuar, radyolojik, EKG, ekokardiyografik, anjiografik bulgularla doğrulanan hafif eforda veya dinlenme halinde fonksiyon kısıtlamasıyla birlikte olan, kalp kapağı onarımı, kalp kapağı protezi, kalıcı kalp pili, intra kardiak defibrilatör, girişimsel veya cerrahi koroner revaskülarizasyonu, perikardiektomi
Önce okulunuza başvurmanız gerek sanırım (Memur prosedürlerini bilmiyorum). 5510 sayılı kanunun 25. maddesi uyarınca malulen emeklilik için başvuracaksınız.
İşlemleriniz Kamu Görevlilerinin Maluliyet İşlemleri Hakkında Tebliğ uyarınca yapılacak
Şurada çok detaylı açıklamalar mevcut: Egitimekrani.com
iyi günler züleyha hanım yaklaşık 6 ay kadar öncemi ameliyat olmuş. kapak ameliyatı olanlar % 30 verdiklerini duydum ama % 30 alanlar emekli olamaz.
ben uğraştım olmadı. kapak % 30 tansiyon % 8 toplam % 38
bülent arkadaşımız emekli olursun demiş ama memur olanlar için özel yönetmelik mi var. ssk ile memurlular arasında fark mı var .bülent arkadaşın belirttiği iş gücü kaybı cetveli dan önceki durumlar için geçerli değil mi.