Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapak prolapsusu nedeniyle Ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz raporu?

GürkanA1

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Selamın Aleyküm iyi forumlar.Çelikhanede çalışmaktayım.Toz reflüye yol açtı ciltde tahriş ve alerji meydana geldi.Kalp kapak prolapsusu var birde.Bundan kaynaklı çabuk yorulma, nefes darlığı ve göğüs ağrısı yaşıyorum.Heyete gireceğim, kalap kapak hastalıklarından yüzde on verirmi ve bu rahatsızlıklardan ağır ve tehlikeli işlerde çalışamaz raporu veya mevcut bulunduğum işte çalışamaz raporu verirmi.İşten çıkaracaklarını söylüyorlar rapor alamazsam.

İşyeri bölüm değişikliği

Selamın Aleyküm iyi forumlar.Ben isyerinde nefes darlıgı sorunu yaşıyordum.Çelikhanede çalışıyordum.Bölüm değişikliği için heyet raporu alman lazım dediler.Gögüs bana astım teshisi koydu.pef1 yüzde 99 çıktı.Sıcak soguk tozda çalışamaz yazdı.Heyettde 3 ay sonra karar verilecek yazdı tedaviden sonra.Şimdi 3 ay sonra sftde pef1 yüzde 76.Ben ilk teşhisi koyduğunda hekim, verdim işyerime.İsyeri hekimi mail attı mühendislere çalışamaz bulunduğu yerde diye değiştirmediler hala yeri.Ne yapmam lazım.

GürkanA

Bence bir kez daha hatırlatın. Göz göre göre sağlığı bozan yerde çalıştırmaları halinde bunun yasal sorumluluğu olur onlar açısından. Bunu biliyorlardır.

Yazı yazıldı 3 aydır burdayım hala.Onlara söylüyorum haber vereceğeziğ diyip sallıyorlar.Nasılsa devlette bunların yanında büyük işletme diye.Ne yapacağız bilmiyorum.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karar ve tedavi sonrası 3 ay sonra girmiştim heyete, aynı kararı verdi.Fakat edevlette gözükmüyor.12 iş günü oldu hala gözükmüyor.Hastaneyede bağlanamıyorum.Ne yapmam lazım.

Bu sonuç ile yüzde kırk okumuştum, yüzdemi verir raporda yoksa çalışamaz mı yazar.

Astım şuan çalıştığım iş yerinde sıcaklarda fazla rahatsız etmeye başladı, nefes almakta güçlük çektiğim oluyor.Oran olarak yüzde kaç veriliyor bu durumlarda. Ve iş gücü kaybı ve iş göremezlik basvurusu prosüdürleri nedir nereye başvurmalıyım oran verilir ise.

Üst Alt