Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp kapak tamiri ameliyatı geçirdim, %50 rapor aldım. Raporum Ankara'da onaylanır mı

ayse1963

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
18 Mart 2011 Güncel:

raporum onaylandı :D
umarım herkes beklediği olumlu cevabı en kısa sürede alır..

______________________-
kalp kapak tamiri ameliyatı geçirdim hastane %50 rapor verdi bu rapor ankara dan onaylanarak döner mi?
rapor bu hafta içinde ankara ya gönderildi ne kadar zaman içinde cevap alırım?

ayrıca 2700 işgünüm var 81 girişliyim 86 ve 89 yıllarında doğan 2 çocuğum var vergi indirimi hakkı alırsam geri kaLan 900 günü doğum borçlanması ile ödeyerek hemen emekli olabilir miyim?

rapor onaylanırsa 3600 yeterli 3 ay içerisinde gelir bir cocuk için belki iki cocuk için 900gün sanmıyorum borclandırsınlar genede bilen biri cevaplar inşallah

Sakatlık oranı cetveli'ne göre Klas 3 hastalara %50 rapor veeriliyor: http://www.engelliler.biz/forum/sag...a-isgucu-kaybi-raporu-verilir.html#post208942

Cetvele uygun rapor olduğundan hiç bir sorun olmadan onaylanacaktır. Yeter ki gerekli tanı ve tetkiler net olarak gönderilmiş olsun kuruma.

1 ay sonunda şuradan öğrenmeyi deneyin:
Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 06 & 0312 415 27 05
Her iki çocuğunuz için de ikişer sene doğum borçlanması yapabilirsiniz. Bu süreler -tıpkı çalışarak prim yatırımış gibi- prim günü olarak emeklilik hesabına dahil edilir.
Borçlanacağınız süreler isteğe bağlı (yani 4b) statüsünde sayılır.
Detaylı bilgi: http://www.engelliler.biz/forum/eme...anmasi-malul-cocuk-indirimi-ve-emeklilik.html

teşekkür ederim saolun inşallah raporum onaylanır..

bugün ankarayı aradım ve raporumun sonucunu sorduğumda hakem hastaneye sevkedildiğini söylediler bir önceki raporumla bu raporun bir değerlendirileceği belirtildi.
oranla ilgili bişey söylenmedi %50 rapor almıştım

şimdiki süreç nasıl işleyecek. hakem hastanesini onlar mı belirliyo yoksa biz mi belirleyeceğiz?

teşekkürler

ben kalp kapak hastasıyım hastane oranı 48 olarak vermiş cetvele baktığımda 30 50 gibi oranlar öyle küsüratlı oran yok haKEM hastane neye göre vermiş olabilir

ayşe hanım fark etmiyor siz %48le 15 sene 3600 günden emekli işlemlerini başlatabilirsiniz
emeklilik için 1981 girişli oldugunuz için 40 ile 100 arasi herhangi bir oranda ayni güne tabisiniz 15 sene ve 3600 prim günü
şuan 3cü dereceden vergi indiriminiz var

dogum sigortadan sonra ise evet dogum borçlanmasi yapabilirsiniz
iki çocuk için toplam 4 yıl borçlanma yapabilirsiniz

teşekkürler..
umarım bi sorun çıkartmazlarda raporum onaylanır..

raporum onaylandı:D
umarım herkes beklediği olumlu cevabı en kısa sürede alır..

Üst Alt