Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp Kapaklarım değişti. Sağlık Kurulu Raporu için hangi doktorlara görünmem gerek?

reyhaninci

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
merhaba aranıza yeni katıldım. benim sorunum 7 ay önce kalp kapaklarım değişti devlet hastanesine baş vurdum bana %30 verdiler şimdi itiraz ettim sadece kardiyolojiden aldığım puandı şimdi puan toplamam için diğer doktorların hepsine mi? girmem gerekiyor? özürlü katı almam için en önemli doktorlar hangileri ? hiç bilgim için bana yardımcı olursanız çok sevinirim teşekkürler...

Evet, tüm doktorlardan imza almanız gerek.

ben açık kalp ameliyatı oldum yukarda belirtiğim gibi 2 kapağım değişti yannız yola çıkamıyom refakatçı da olması gerekiyor nasıl olacak bilmem %30 aldım itiraz ettim yine aynı puanı alırsam iptal ederlermiş ondan iyi bilgilerinizi bekliyorum...refakatçı için ayrı bişi varmı onun için kaç puan almam lazım cvp için tşk.....

Eğer Özürlülük Ölçütü Cetveline göre size %40 ve üzerinde rapor verilmesi gerekiyoridiyse ve fakat %30 verilmişse, İl Sağlık Müdürlüğü'ne itiraz edin mutlaka.
%40 ve üzerinde rapor olmazsa, sakat statüsünde sayılmazsınız maalesef.

ben şu an çalışıyorum emeklime 2 ay kaldı işim tütün fabrikasında çok toz var çalışamıyorum yukarıda belittiğim gibi 2 kapağım değişti %30 verdiler itiraz ettim ama ben kendimi nasıl hagi doktora anlatayımda puanım yükselsin kimse bişey sormuyo nasıl davranayım bilmiyorum

Yerinizde olsam, %40 ve üzerinde oran alma ihtimalim varsa, rapor alabileceğim bir hastanenin kardiyoloğun özel muayenehanesine gider bir muayene ücreti bayılırım ve sağlık raporu almak istediğimi söylerim! En sevilen hasta olursunuz bi anda ve oluru varsa da işiniz olur!

ilk hastaneden %30 şu an ikinci hastanedeyim budan % kaç alırsam hakem hastaneye gitmem gerekmez diye duydum ne kadar doğru bilemem beni aydınlatın lütfen.

%40 ve üzeri almanız durumunda hakem Hastahaneye gerek kalmayacak.

Üst Alt