mrb,Ben 36 yaşında 14 yıldır güvenlik görevlisiyim 1 ay önce işte nöbette iken çok üşüdüm,eve gittiğimde göüsümde şiddetli bir ağrı hisseththim ağrı kesildi 5 dakika sonra yeniden başladı kalp krizi olduğunu hissttim babam ile birlikte kendi aracıma binerek hastaneye gittim,
hastane yolu 5 dakika ama bana bir ömür gibi geldi.acile girdikten sonra doktorlara sıkıntımı anlattım hemen eeg ve diğer testleri yhaptılar ve khalp krizi geçirmekte olduğumu söylediler.
8 tane pembe renlkli hap verdiler biraz rahatladım.sonra arayoğunbakıma aldılar. ertesi gün acele anjiyoya aldılar doktor ana damarımın tıkandığını stent ve başka yöntemle düzelmiyeceğini belirtip acil ameliyata girmem gerektiğini belirtti.bende kabul ettim ve ameliyata girdim
sol bacağımdan bilekten diz kapağına kadar damar almışlar,ve iki damarım değişmiş,
birde bel fıtığım var
şu an evdeyim 3 ay rapor aldım,
sigorta gün sayım 5600 sigorta girişim 1996
heyete girsem yüzde kaç rapo alırım
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.
hastane yolu 5 dakika ama bana bir ömür gibi geldi.acile girdikten sonra doktorlara sıkıntımı anlattım hemen eeg ve diğer testleri yhaptılar ve khalp krizi geçirmekte olduğumu söylediler.
8 tane pembe renlkli hap verdiler biraz rahatladım.sonra arayoğunbakıma aldılar. ertesi gün acele anjiyoya aldılar doktor ana damarımın tıkandığını stent ve başka yöntemle düzelmiyeceğini belirtip acil ameliyata girmem gerektiğini belirtti.bende kabul ettim ve ameliyata girdim
sol bacağımdan bilekten diz kapağına kadar damar almışlar,ve iki damarım değişmiş,
birde bel fıtığım var
şu an evdeyim 3 ay rapor aldım,
sigorta gün sayım 5600 sigorta girişim 1996
heyete girsem yüzde kaç rapo alırım
YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM.