Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Kalp krizi geçirdim, bir stent ve tip 2 diyabetim var. Emekli olacak rapor alabilir miyim?

Nihat12

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
2
Merhaba arkadaşlar.
22 yıllık sigortalılık var.
5700 gün ödenmiş primim var.
2000 yılında ilk işe giriş tarihim.
Bundan 2 yıl önce kalp krizi geçirdim anjiyo yapıldı ve 1 adet Stent takıldı. O zamanki epikriz raporuma kalp EF değeri 45-50 yazılmışti. Güncel veriyi bilmiyorum.
Ayrıca 1 ay kadar önce de tip 2 diyabet yani şeker hastası olduğum ortaya çıktı.
Acaba heyete girsem engelli raporu alabilir miyim?

Verirler ise süreli mi süresiz mi olur?
Maksadım engelle emekliliği olduğu için yüzde kaç gerekli ve ben yüzde kaç alabilirim. Ayrıca emekli olabilirsem halen çalışmakta olduğum şirkette işe devam edebilir miyim. Çünkü işim ağır ve tehlikeli sınıfında. Teşekkür ederim

Stent takıldıktan sonra mı EF 45-50 ölçüldü?
Kalp krizi sonrası yıllık kontroller önerilir.. 2 yıl içinde hiç kontrole gitmediniz mi?

@Nihat12,

Evet sık sık kontrole gittim hatta çarpıntı dan şikayet ettiğimde doktorum bunun olağan olduğunu ef değerimin 50 olduğunu söylemişti, ama ben ne olduğunu dahi bilmiyordum. Şimdi emeklilik gayesi ile araştırıyorum.

Epikriz raporum

<a href="https://hizliresim.com/hg7kke2">Resim Yükle

Son düzenleme:
Ef 50 normal sınırların altında..bu değer böyle devam ederse evet,engelli raporu verilir.

Emeklilik işlerine pek girmek istemiyorum..zira fazlaca soru alıyorum.

Geçmiş olsun kardeşim🙂🙋

@Nihat12,

Üst Alt